Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi fog változni ha betöltöm a...

Mi fog változni ha betöltöm a 18-at?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy milyen lehetőségek nyílnak meg majd előttem. Miben lesz más? A szüleimet érintve mi változik majd?

Mindenre kíváncsi vagyok. Köszönöm előre is

2010. dec. 8. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kutyakiképző vagyok:)
2010. dec. 8. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:

A nagykorúsággal csak a gondok jönnek aranyapám:):):)

Befejezed a sulit,stresszelsz mikor találsz jó melót..

Külön életet akarsz majd(persze nem most,de előbb-utóbb),akkor azon izzadsz hogyan oldd meg..

Majd jönnek az utódok,azon töröd majd a fejed hogyan lenne jobb az életszinvonalad..

Dolgozol mint egy állat,hogy mindent megadhass a gyerekek(ek)nek..Persze lesznek nagyon szép emlékek:):):)

Majd a gyerek(ek) felnő(nek),és hátradőlhetsz,pihenhetsz kicsit,de nemsokáig ám:):)

Mert jönnek az unokák:):):)

De visszagondolsz az életedre,és azt mondod majd: Megérte!!!!!!!!

2010. dec. 8. 21:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem történik csoda a szülinapodon. Hivatalosan több jogod lesz.
2010. dec. 8. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:

A legfontosabb: büntethető leszel! Itt gondolok pl adózásra és hasonlókra is..

Amúgy semmi sem fog változni, a 18. éved elszáll, jön a 19, amikor már szomorú leszel, mert az az utolsó tizen.. Aztán telnek tovább az évek..

A szüleid csak akkor fognak teljes jogú felnőttként kezelni, amikor már elköltöztél és eltartod magad. Persze akkor is az ő pici fiuk/lányuk leszel.. A szülő sosem szűnik meg szülő lenni:)

2010. dec. 9. 00:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Semmi nem fog változni konkrétam, csak egy nappal idősebb leszel, jogilag viszont teljes értékű embernek számítasz, aki felel a tetteiért, büntethető...nézhetsz 18-as karikás filmeket:D
2010. dec. 9. 01:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi, ugyanolyan nap mint a többi, agyilag, lelkileg nem ettől leszel felnőtt.Nem fogod azt érezni hogy húhú
2010. dec. 9. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!