Közölte a barátom, hogy ünnepekre nem kapok semmit mert nincs elég pénze, persze előtte már mondta, hogy lehet ezt, lehet azt kapok...Nem az ajándék érdekel,de, hogy egy fűszálat nem tud letépni és odaadni, vagy akár azt mondja, hogy itt van két puszi, bármi, rosszul esik!
Hát no comment! az én párom sz*rban van anyagilag, de névnapomra még is kaptam egy doboz belgacsokit pedig nem is vártam volna el tőle, max egy "boldog névnapot". ugy hogy ha igazán szeret ennyit tényleg megtehetne, hogy vesz vmi kis apróságot, vagy meglep egy sétával, vacsival(feltéve a ha tud főzni, de ha nem annyira akkor is lehet)
Ugyhogy szerintem nem Te fujjod fel!
20L
2010. dec. 8. 20:15
12/17 anonim válasza:
Velünk is volt ilyen. Vannak olyan családok, ahol úgy nevelkedik a gyerek, hogy nincs mindig ajándék, a pénz a legszükségesebb dolgokra elmegy, talán még arra sem elég. Ilyenkor előfordul, hogy ők maguk sem gondolnak ajándékozásra, nem természetes nekik. Én nem is várom el. Örülök, ha kapok valamit, de nekem a kedvencem a karácsonyban az, amikor átadom a csomagokat, és látom, mennyire örülnek neki, más nem is számít.
2010. dec. 8. 20:18
13/17 anonim válasza:
Mit sápítoztok előre???Még 2 hét van karácsonyig!!!Honnan tudod kedves kérdező hogy nem vesz semmit.Mer azt mondta...Attól még meglephet egy doboz csokival.Na és ha nem akkor mi van??Párommal már vagy 2 éve nem veszünk egymásnak semmit.Van rengeteg kaja, fenyőfa, díszek.Vacsorázunk és utána össze bújunk a tv előtt.
Felnőtt nők azt ezen hisztiznek!!!
2010. dec. 8. 20:22
14/17 A kérdező kommentje:
Azért az más dolog, ha úgy nem vesztek semmit egymásnak, ha megbeszéltétek, és más az, amikor tudja jól mennyi mindent fog kapni tőlem!Ha tényleg nem tud ő nekem, akkor biztos kellemetlen számára, és mondaná, hogy én se adjak semmit mert ő se tud. Úgy látszik tényleg hisztis vagyok...
2010. dec. 8. 20:38
15/17 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással... Ha tényleg nem kapsz semmit, repüljön!
2010. dec. 8. 21:00
16/17 anonim válasza:
Ha vki azt mondja, hogy nem ad ajándékot a másiknak akármilyen ok miatt (és most nem az összevszésről beszélek, hanem anyagi gondokról stb.), az a minimum, hogy megjegyzi, hogy a másiknak sem muszáj ajándékot vennie. De ha ez nem történik meg, akkor annyira gáz, hogy várja a az ajándékot a másiktól, mikor ő nem fog adni semmit. A másik meg az, amit többen is leírtak előttem, hogy ha megvan a szándék, akkor akkor is lehet ajándékot adni a másiknak, ha nincs túl sok pénze az embernek. Itt olyan emberekről beszélünk/beszéltek a hozzászólók, akiknek volt/van állásuk, gazdálkodnak a pénzükből (tehát nem csóró csövesek)... az ilyenek 500 Ft-ot csak össze tudnak kaparni, abból egy tábla csokit simán lehet venni vagy vmi más apróságot. Vagy ha nincs is pénz, lehet rajzolni, verset írni, leírni a másikban leginkább szeretett tulajdonságokat egy szebb papírra... mindez kreativitás és szándék kérdése. Persze ha meg lett beszélve, hogy nem ajándékoznak, és ezt mindkét fél elfogadja, az más ügy.
2010. dec. 8. 22:11
17/17 anonim válasza:
Majd ráérsz Karácsony után gondolkozni ezen, ha tényleg nem kapsz semmit. Az is lehet, hogy a barátod már eltervezte, mit vesz neked, nem jött össze rá a pénz, és az ettől való elkeseredésében mondta, hogy nem kapsz semmit. Talán amit tudna venni, azt nevetségesen kevésnek érzi. Ettől függetlenül még lehet, hogy kapsz valamit.
De ezt neki úgy kellett volna előadni, hogy ne vegyetek egymásnak az idén semmit, mert őt zavarja, hogy nem tud olyan értékben adni, mint amilyenben szeretne. Szóval elég udvariatlanul közölte, ha csak annyit mondott, hogy nincs pénze és nem kapsz semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!