Közelítünk a családi csőd felé. Mit tehetünk?
2010 tavaszáig 240 ezerből éltünk 4 en, én, mamám és szüleim. Apám fizetése 100 ezer + mamám nyugdíja 90 ezer + ápolási díj 25 ezer + családi pótlék 12 ezer + egyéb = 240 ezer. Ebből tartottunk fent 2 lakást (miénk és a mamámé) plusz az autó (Wartburg) meg a kaja és az egyéb dolgok.
Idén tavasszal sajnos mamát elvesztettük, így április óta, minden hónapban 115 ezerrel kevesebb a bevétel. Apám fizetése továbbra is 100 ezer, anyám egészségi állapota miatt nem tud dolgozni, én még 18 éves tanuló vagyok. A családi pótlékkal együtt kb 120 ezer a bevétel.
Ennyiből élünk hárman, 2 lakással, autóval, garázsal a nyakunkon.
Ha nem lesz változás, csődbe megyünk.
A 2 lakásról még annyit, hogy az egyik az enyém lesz amikor kirepülök a családi fészekből. Erre tartogatjuk a másikat.
Várom a tanácsokat, ötleteket, hogyan javíthatunk a helyzeten stb
én is 16 éves koromtól minden hétvégén dolgozok, és az ismerőseim 90%a is suli mellett
lehet találni melót
az albérlet meg furcsa hogy eddig nem jutott eszetekbe
Csődbe mentek? Két lakással a tulajdonotokban?
Hacsak nem valami kis faluban laktok, ahol nem lehet kiadni a lakást, meg eladni sem, akkor ti még messze vagytok a csődtől.
albérlet diákmunka
de amúgy hogy hogy nem adtátok ki eddig a lakást?
Debrecenben lakunk, itt van mindkét lakás...
az albérlet rizikós, kitudja miféle ember költözne oda, sose tudnánk bebizonyítani ha történne valami, maga a lakás a benne lévő cuccokkal 11 millio...
már április óta akarok menni diákmelóra, de ezek a diákmunka közvetítők állandóan csak átk*rnak, minden héten az mondják, hogy gyere be és megbeszéljük...ezekbe már nem bízok, inkább személyesen szoktam járni cégekhez, azóta is keresek és csak éjszakás munkát, szóval mennék, csak nincs hova...
a legtöbb diák p*csája, mivel a többségük nem dolgozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!