Most jogos lenne ha megsértődnék vagy nem?
És találkoztatok már azóta?
Mert ha nem, akkor még lehet, hogy kapsz ajándékot
persze találkoztunk, ma is, és kérdezte is hogy van-e valami bajom vele, de hát erre mit lehet mondani? mondtam hogy nem.
ha olyan helyzetben lenne akkor nyilván megérteném, de tuti hogy nem erről van szó, jól ismerem.
Én sem újságolom senkinek, hogy le vagyok égve. Egy barát előtt meg pláne ciki...
Szerintem épp elég kellemetlenül érzi magát. És részedről éretlen dolog, hogy emiatt megsértődsz.
Ha egy sz.ros ajándék fontosabb mint a barátnőd...
köszi a válaszokat!
amúgy meg figyelj ha azt mondom, hogy nincs le égve akkor nyilván nem hazudok, múlthéten még hangoztatta hogy kitalálta mit fog nekem adni szülinapomra, ezért számítottam rá nyilván hogy nem csak egy flegma "boldogat" kapok. Nyilván magának tud venni a büféből naponta 5 csokit, de le van égve... hát kétlem.
Akkor meg egyszerűen nem vett neked semmit.
De látom, neked egy sz.ros ajándék fontosabb mint a barátságotok...
én nem vesztem össze vele, egyszerűen csak szarul esett hogy még ennyit sem képes megtenni értem... én inkább azt mondanám hogy neki ér ennyit a "barátságunk"
amúgy köszi mégegyszer minden választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!