Miért akarják lebeszélni a nők férjüket szinte mindig nagyobb kiadásokról?
Szerintem azért, mert mindig azon gondolkoznak, hogy mi lesz később. Most megvan minden, de a gyerekek felnőnek és kirepülnek. Egy nő azért spórol, hogy a gyereknek jobb legyen. Ne egy albérletben kezdje az életét, hanem esetleg a kicsi, de saját lakásban. Gondol a leendő unokákra stb...
Szerintem a nők azért spórolnak, mert a vérükben van a gondoskodás. A férfiak mások. Ők úgy vannak ezzel, hogy "én is albérletben kezdtem, dolgozzon meg a gyerek is mindenért". Nekik fontosabb a saját kényelmük és fontosabb egy jó kocsi. Ez nem baj. Mindannyian mások vagyunk. A férfiak és a nők kiegészítik egymást.
Ilyen szempontból szerencsém van, mert a férjem is nagyon reálisan kezeli a pénzt. Ha van, akkor kisebb luxuskiadásokra gond nélkül költ, ha kevesebb van, vagy szeretne valamire spórolni, akkor ezeket elhagyja.
Én hasonlóan vagyok, ha épp nincs olyan sok, akkor visszaveszek és csak a legfontosabbra költök, ha több van, akkor kicsit lazábban.
Közösbe megy a pénz, de ő tartja magánál, mert ha sok készpénz van nálam, hajlamos vagyok a seggére verni. Így vagy le kell ballagnom az ATM-ig (mindjárt meggondolom, mennyire fontos is, amit venni szeretnék, lustaság nagy úr :)), vagy azért gondolom meg kétszer, hogy kérjek-e tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!