Mennyi italt kell vennem a buliba?
Szia
Ne haragudj első, de szerintem nagyon sok amit írtál :$
Én nem vennék ennyit azt tudom.
Nem fogják végiginni az éjszakát, persze ki tudja milyen buli...:D
Szerintem a szórakozáson lesz a hangsúly.
Ha én vennék: fejenként egy 2 L-es üdítő, egy 2 L-es ásványvíz meg egy üveg alkohol.
4 napos buli lesz,nem 1 éjszaka...2 liter üditő 1 éjszakára kevés
gondolom cs-p-sz-v
osztd szét napokra
csütörtökre vmi finom,ki mit szeret,kérdezz körbe,lehet koktélokat is csinálni,de fejenként 5deci tömény,2liter üditő,2-3 sör elfér
péntek már fejfájós,mehet a tömény,fejenként 1 üveg,plussz ásványviz sem árt
szilveszter,2 emberre 1 üveg pezsgő,plussz vmi édes pia
utolsó nap már csak ásványviz+energiaital fog fogyni,
mondjuk függ attól milyen társaság,mennyire birják a piát...egy 30fős gyerekes társaságnak elég pár üveg pezsgő,likőrök,sör az apukáknak,többi üditő...
de egy massziv alkoholistákból álló 25 körülieknek amit leirtam,1 napra ha elég...
Én a helyedben beszerveznék valakit segítőnek.Az oké, hogy Te csinálod a bulit, de egy kis segítség el kell majd hidd el!
Kérdezősködjetek, hogy ki mit szeret és olyanokat vegyetek.Én sem vennék annyit, amenyit az első írt...
Főleg pezsgőt nem:)
Én úgy csinálnám, hogy mondanám a meghívottaknak, hogy mindenki hozzon egy valamit (ital, üdítő, rágcsa).
15L
Szia!
Szerintem legyen az a belépő,hogy mindenki hozzon magával 1 csomag chipset,rágcsát,vagy 1 üveg ital vmit.
2 l űdítő+2 l ásványvíz fő/per éj szerintem elég,de ez attól is függ,ki mennyire piás,van aki szinte egyáltalán nem iszik,akkor annak több űdítő,meg víz kell.
1 üveg töményet is számolhatsz mindenkire,meg mondjuk 2-3 doboz sör/fő.
Na ne már h neked kelljen csinálni mindent :O:O Mi ezt úgy szoktuk h mindenki hozza kb. amennyit meg akar inni + a házigazda esetleg gondoskodik valamennyi vésztartalékról. De h mindent te csinálj ilyet még nem hallottam :O:O
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!