Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem esne rosszul ha a férjetek...

Nem esne rosszul ha a férjetektől nem kapnátok mikulásra ajándékot? én vettem neki ő nem vett és ő cxsak annyit mondott én nem vettem neked nagyon faj nem beszelünk rola

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

dehogynem esne rosszul

első éven nem kaptam,mivel családjában nincs egyszem kisgyerek se,ő a legfiatalabb,de már ő se kapott régen...

mivel nem beszéltük meg előre,én meg csináltam neki...mint a kisgyerek,úgy örült...aztán azóta minden éven kaptam...

de pont most hétvégén derült ki,nem is tőle,hanem anyukája a mikulás,ő csinálta helyette eddig...csak ezéven pont náluk voltam,igy anyukája adta ide...szegény nem tudta hogy nem tudom,és én is hülyén éreztem magam,neki sose lett megköszönve...

ki is akadtam szépen...estére mire hazaértem csizmám ablakba,benne mikuláscsomag,párom készitette (ezentul abból is látni fogom,h ilyen csálé csomagot más nem tud:D)

eddigi években sem volt mikulásozás? vagy csak az éven nem?

2010. dec. 6. 06:11
 12/14 anonim ***** válasza:
figyelmesség, de nem ezen múlik a szeretet.
2010. dec. 6. 06:33
 13/14 anonim ***** válasza:

én sem adtam semmit, ő sem adott semmit. Egy egy kis tojást akartunk venni egymásnak kindert:)) de mindketten elfelejtettük:D pótoljuk karácsonykor.

Nagyobb baj ne legyen

2010. dec. 6. 08:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem a párom tavaly a névnapomat felejtette el. Akkor nagyon ki voltam akadva, még veszekedtem vele is miatta. Ès tudod mi volt rá a válasza? Hogy már annyira megszokta, hogy mindent én tartok észben, mindenkinek én veszek ajándékot, hogy nem gondolt rá...

A novemberi szülinapomra lefoglaltam a nevében 1 romantikus hétvégét nekünk.

Ha zavar, mondd meg neki. Lehet, neki nem jelent semmit a Mikulás, és nem is gondol rá, hogy ezzel téged megbántott.. LEhet, hogy sok volt a dolga, elfelejtette.

Mindenképpen beszélj vele, mert nem jó ha benned marad a tüske.

A férfiaknak nem erösségük a dátumok megjegyzése.

2010. dec. 6. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!