Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor nekem kellett volna...

Ilyenkor nekem kellett volna kimennem a teremből, vagy a rokonoknak?

Figyelt kérdés
Egy családi összejövetelen voltam. Az asztalnál ahol ültem kb velem egykorúak voltak: 20 évesek (távoli rokonok, ismerősök) Én nem dohányzom, de körülöttem mindenki rágyújtott. Kérdezték, hogy zavar-e a füst. Mondtam hogy nem. De azt nem gondoltam, hogy vagy 10en egyszerre gyújtanak rá, egy nulla szellőztetésű helységben. Eleinte bírtam, de aztán már szédültem, hányingerem lett, kapart a torkom. Nem szóltam, mert akkor az lett volna, hogy én milyen kényes vagyok...Ilyenkor nekem kellett volna kimennem az udvarra, vagy nekik? Mit kellett volna csinálnom? Mi az illő?
2010. dec. 5. 20:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
miért nem fogtad magad és mentél át beszélgetni egy másik asztalhoz, mert gondolom egy családi összejövetelen nem csak 1 asztaltársaság van...
2010. dec. 6. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!