Mit adjak anyának? (Karácsonyra :D)
Karácsonyi ötletre lenne szükségem :) (tudom, százezredik ilyen kérdés) Apának egy cd-t csinálok amin képek lesznek kisbaba korától egész felnőtt koráig, mamáéktól kérek képeket, és közben a kedvenc számai mennek :) ez megvan... anyának nemtudom viszont mit kéne :S Nem akarok csak venni valamit, hanem csinálni szeretnék valami egyedi ajándékot. Most volt a szülinapja, sütöttem neki, örült is neki nagyon, de most együtt sütünk így ez nem kivitelezhető :) Valami ötlet? - amúgy szereti nagyon a növényeket, de azt már nem tudna többet hova tenni, szakácskönyvet szint úgy :)
13/L
Nem tudsz esetleg kötni? Egy szép kötött sálat egyszerű elkészíteni és mindig hordaná, mindig vele lenne. (Kötni egyébként nagyon egyszerű, talán meg is tudsz tanulni egyszerűbb mintát.)Vagy: keresztszemessel készíteni neki egy képet, amit bekereteztetsz, van olyan is, amit kerettel együtt árulnak.
Kreatív boltba menj, ott is nagyon jó ötletek vannak.
a változatosság kedvéért már kötöttem is neki, és ráadásul most kapot apától egy szép sálat, tehát az most így nem jó :) viszont nagyon jó ötlet, köszön szépen a választ :)
képkeret nagyon jó ötlet, azt majd lehet nézek valahol, olyat amit esteleg tudok díszíteni, és mondjuk a harmadik válaszoló ötletét is belevonom és írok rá egy szép idézetet :)
köszönöm a válaszokat, jöhetnek még tippek!
Húha, köszönöm a sok választ :)
Nagyon-nagyon jó ötleteket kaptam, a naptáras különösen tetszik, de mondjuk azt csinálnék neki az egész családról :) esetleg nem tudja valaki hol lehet naptárat csináltati ? :) papír írószerben esetleg ? az a baj hogy kis városban élünk, nem biztos hogy tudok szerezni :S
A sütős ötlet is nagyon szép, majd megkérdezem anyától mi lesz a karácsonyi menü, hogy esetleg jó lesz e , mert ha igen ez is szép lenne :)
Köszönöm az ötleteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!