Normális dolog ez? Anyukám csütörtökön elment az egyik ismerőséhez (csaj) debrecenbe, és ugy volt h ma jön haza.
mikor elment mondta h majd felhív h ha oda ért (du 5re ért be a busz elvileg). nem hívott minket, ezért mi megpróbáltuk felhívni este 8 körül. nem vette fel, akihez ment őt is hívtuk ő se vette fel.
1 órával később írt egy smst h odaért majd szombaton jön. ezután kikapcsolta a telefonját.
ma reggel megpróbálta apa felhívni de még mindig ki volt kapcsolva. olyan 10 körül felvette a telefont és holt részegen beszélt, azt se tudta h hol van, nem ismerte meg a mi hangunkat sem. :S aztán kinyomta a telefont.
próbáltuk felhívni az ismerőst h akkor most mi a helyzet de ő sem vette fel, csak írt 1 smst h anya most ki akar kapcsolodni. majd jön haza.
apának sikerült beszélnie az ismerőssel telefonon, de ő meg mindenféle hülye kifogásokat mondott h miért is nem tudja anyát adni .
ekkor már kezdett gyanus lenni h anya nem is ott van.
így apáék kocsiba ültek és elmentek debrecenig.
elvileg anya a 4 órási busszal jött volna haza, de azon nincsen (a tesómat felültette apa a buszra), a debreceni ismerősnél sem volt. (falazott anyának az a "jóbarát" )
szóval most fogalmunk sincsen h hol van anya. tesóm a buszon, de még anya nem szált fel rá, apa meg jön haza kocsival.
nem tudjuk h mi üthetett anyába, itthon mindent megkapott apától, igaz néha veszekedtek, de nem volt semmi komolyabb.
ma az is kiderült h a széfből elvitte a 80 000ft os nyakláncait és a tesóm összes pénzét pedig elköltötte titokban.
haza fog még egyáltalán jönni? vagy mit csináljunk???
Rendőrség szerintem is. Ne húzzátok mostmár az időt kérdezősködéssel.
Remélem épségben előkerül anyukátok,aztán leköpi magát a tükörben ,hogy ilyet tesz a családjával,magára hagyja a két gyerekét meg a férjét..erre nincs mentség,hacsak nincsen valami pszichés zavara amit nem vetettek észre.
Lehet,hogy alkoholista (zugivó),de az még nem magyarázza ezt a lelécelést.
Valoszinülegotthon stresszelt be,esetleg sok házimunkája, ráadásul munkanélküli..de akkor sem ez a megoldás:S
Szerintem elő fog kerülni,szóljatok a rendőrségen!!!És mindenképp ird meg ha épéségben hazaér!
nah hazajött , 3/4 7re ért haza. apáék meg negyed 8ra.
anya állítása szerint egész éjjel itt csavargott a városban. és elment berugni, de azt sem mondta meg h hová, meg h hogyan, kivel.
nagyon durva dolgok derültek ki a multból.
nekem rémlett és álmondtam is arról h másik helyre is jártam oviba, meg h külföldön is laktam kb 4-5 éves koromban, de sose kérdeztem rá mivel azt hittem h képzelődök.
de mint kiderült azért volt ez mivel anya lelépett egy másik faszival, és a tesómat is vitte magával.
én addig apával voltam és jártam máshová oviba, és mikor apa külföldre ment dolgozni engem is vitt.
nah aztán anya "kiélte magát" fél év alatt, és vissza könyörögte magát apához. apa meg vissza fogadta.
azóta minden normálisan ment.
mint kiderült anya azért uszított apa ellen engem mindig, mivel neki így volt előnyös, és akkor én nem kérdezősködök, és megutálom apát.
ma közölték azt is h nem 100% h apa az apukám.....
a tesóm az tuti apáé, mivel kiköpött úgy néz ki, én meg abszolut nem
másik testvérem sem tuti h apáé.
anya szerintem tuti nem lődörgött hanem vkinél aludt, mivel sztem ilyen hidegben nem bírt volna ki 3 napot az utcán, és a ruhái is teljesen normálisan néztek ki.
ohhh basszus, de jó ilyen dolgokat megtudni 22 évesen :S
meg aztán mondta anya h akkor váljanak el, mivel szerinte ugy jobb lenne, apa belement. még nem tudom h mi lesz.
apa azt mondta h ő lemond mindenről és 3unk ra irat mindent, így akkor anya nem kaphat semmit.
főleg azokután h teljesen véletlenül megtaláltunk kb 10 levelet az egyik oldalon, ahol apát ócsárolja különböző ismerőseinknek , és h apa veri, meg h nem kap semmit.
Hú anyukád furcsa egy természet, és most hirtelen elég sok minden zúdult rád egyszerre.
Anyukád tuti volt valakinél, csak úgy az utcán már megfagyott volna, hacsak nem várótermekben éjszakázott.
Kitartást!
Hát az egész család fura, tudom hogy ez nehéz de mért nem éled a saját életed 22 éves vagy ha vállnak hát vállnak.
Gondolom a gyerekek miatt kényszerből voltak együtt eddig most hogy már felnötetek elge van a színjátékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!