Tinik! Mit kértek/kaptok karácsonyra?
Én egy halálfejes fülhallgatót szeretnék.
Ilyet: [link]
Szeptember közepén kaptam Samsung Wavet "karácsonyi ajándék"-ként [de felét én fizettem a zsebpénzemből], úgyhogy karácsonyra max 10-15 ezer forint a szüleimtől [amikből majd ruhákat veszek, vagy valami ilyesmit], +rokonoktól, barátoktól valamit.
[egyébként mért kell lepontozni azt, akinek kicsit jobban megy a sora?? :O]
13,5/L
Utolsó:
Erre tudod egyszerű a válasz.. Ha nem lennél jó módú vagy pénzes,te is megértenéd hogy valakinek tüzelője sincs,más meg LCD tv-t kap karácsonyra... Na de ehhez senkinek semmi köze..
Nekem sem megy jobban a sorsom, csak kihasználom az eszem, amivel szerencsére megáldottak.
Viszont, ha arra akarsz utalni, hogy szerinted én, mint "jobb módú" miért nem adok neked tüzelőt, akkor kérdezem, hogy te miért nem adsz ételt az afrikainak?
Amúgy meg: én tehetek arról, hogy nincs valakinek tüzelője? Nem. Okoztam én valakinek anyagi vagy bármilyen kárt? Nem. Így nyugodt szívvel alszok el.
én egy fényképezőgépet akarok kérni meg 1 cipőt :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!