Miért mondja apám mindig, hogy menjek el dolgozni? Ennyi idősen nem ez lenne a normális. Vagy igen?
Nos... az én apám az általános iskolai ballagásomon az ünnepi vacsorán arról faggatózott, hogy hová akarok elmenni dolgozni, miért nem megyek el? 8. után!!
(akkor még törvényben volt ,hogy min. 16 éves korig járni kell suliba)
Akkor megfogadtam, hogy szívjon egy nagyot én egytemista leszek, ameddig lehet! És szív is a mai napig. Annyira szúrta a csőrét a gyerektartás, hogy pár éve megint ment sírni a bíróságra, hogy fizetnie kell és azóta már 2 kisgyerek apja is ő nem bírja... hát Kedves Édesapám, a koton mégiscsak kevesebbe kerül mint egy picur. A Te döntésed.
És persze, most meg a városban azzal dicsekszik, hogy a lánya egyetemre jár, milyen okos kislánya van... :S
Szóval, ha nagyon ki akarsz szúrni vele, addig tanulsz (nappali tagozaton) ameddig bírsz.
Good luck friend!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!