hogy lediplomázzak :) na meg boldogság, szeretet stb
nem vagyok nagyra vágyó
2010. dec. 2. 23:02
12/35 anonim válasza:
Boldogságot akarok,tudom ebbe sokminden tartozik,főleg szeretetre és 1jó csajra vágyom.Pénz is fontos,de nem az első helyen van nálam.
2010. dec. 2. 23:07
13/35 anonim válasza:
Egy csajt, aki nekem bejön, de én neki nem annyira.
Ha ez nem lehetséges, akkor "Vetkőzz, te vagy felül." : )
2010. dec. 2. 23:07
14/35 anonim válasza:
egy NŐre, aki valódi társ! nem csajra, nem lányra, nem bigére, nem díszcicára, nem pillangóra... NŐre. :)
2010. dec. 2. 23:16
15/35 anonim válasza:
Hozza haza épen a férjemet:) Külszolgálaton van, aggódom érte.
2010. dec. 2. 23:22
16/35 anonim válasza:
Pénzre, hogy elmehessek otthonról és elkezdhessem az új független életemet és végre nyugalmam lehessen.
2010. dec. 2. 23:22
17/35 anonim válasza:
Komolyan? Barátnő? Egy angyal, aki bármilyen kívánságot teljesít, és van, aki barátnőt kér???? Ami angyal nélkül is megy? Húha...
Én pénzt. Szemtelenül sokat. Engem boldogítana. Elköltözhetnék belőle jó messzire.
2010. dec. 3. 01:15
18/35 anonim válasza:
pénzt nem szeretnék, annyi mindig van amire kell. A családomban minden nagyon jó.
Ha a realitást nézzük, egyvalami mégis kellene:
Van egy lepusztult, elhagyatott ház. Azt kívánnám, hogy ne legyen tulajdonosa sem örököse (jövöhéten derül ki, hogy van-e), és önköltségen hadd újítsuk fel a férjemmel, hogy 15 év múlva el tudjuk indítani az elbirtoklási pert és végre saját házunk legyen a mi kétkezi munkánkból. Erre nagy szükségünk lenne!!!:((
22/L
2010. dec. 3. 08:16
19/35 anonim válasza:
szerelmet :(
pénzt lehet keresni...
2010. dec. 3. 08:54
20/35 anonim válasza:
Hogy végre egyetem után legyek diplomával, állással a kezemben és összeköltözhessek a párommal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!