Milyen hosszú kapcsolat alakulhat ki egy 13 éves lány és egy 17 éves fiú között?
Ha a lány a 12-t betöltötte, a 14-et még nem és a fiú a 18-at még nem töltötte be, akkor ha konkrét közösülés történik, a fiú megrontásért felel. Ha bármi más, de közösülés nem (petting), akkor nem büntetik. Ha a fiú betöltötte a 18-at, a lány még nincs 14, akkor nem csupán a közösülés, de a petting is büntetendő. Ha mindketten 14 felett vannak, akkor jogilag nincs baj (feltéve ha nem egyenesági rokonok, vagy testvérek).
Ebben az esetben a fiúnak önmegtartóztatást kell tanúsítania. Én 17 évesen nem biztos, hogy tudtam volna... bár nekem akkor 20 éves barátnőm volt.
Szerintem ez nem normális. Gondoljanak bele a kedves, "pozitív" hozzászólók, hogy szeretnék-e,h a 13 éves kislányuk meztelenül hemperegjen egy 17 éves fiúval... Bár a mai lányok már igen fejlettek lehetnek 13 évesen, olyannyira, hogy nem megállapítható,h 14 éven aluliak. De ahogy a kérdező írásaiból kivettem, a fiú ezzel tisztában van. Szerintem a korosztályában kellene keresgélnie. Nem könnyű, mert a 17 éves lányok meg az idősebb pasikat részesítik előnyben, akik tudják finanszírozni a bulikat. Tisztelet a kivételnek. Ezek csupán fiatalkorom tapasztalatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!