Minek örülnétek a legjobban karácsonykor?
Mire vágysz? Mit szeretnél kapni?
(Kérlek a nemedet, és korodat is írd oda!)
Annak örülnék, ha nem lenne karácsony, ami az év legrosszabb része.
30/F.
Utálom a karácsonyt.
Ilyenkor az alkoholista r*hadék apám ott teszi az álszentet, meg hogy mennyire szeret, satöbbi. Persze a hétköznapokban r*hadtul nem érdekli mit csinálok, nem segít semmiben, csak iszik és döglik egész nap. Nem is dolgozik, de azért dirigál folyamatosan, meg arra hivatkozik hogy ne pofázzak vissza mert ő az apám. Én nem tekintek apának egy 150kgos alkoholistát aki lassan menni sem bír.
Hétköznap úgy ahogy elkerülöm... De karácsonykor hallgathatom az álszent szövegét, amitől felfordul a gyomrom. Természetesen ilyenkor is beleköt mindenbe, de neki nem tűnik fel...
Hát ezért utálom a karácsonyt. Ha végre megdöglene (és nem meghalna, mivel azt az emberekre szokás mondani) talán tudnám élvezni is az életem. De így...
14F.
ma 10:00 vagyok
Nem, kor kimaradt.
13/L
Havas Karácsonynak. Nem úgy néz ki, hogy összejön.
21/N
Ez amolyan álom-ajándék, de kiugranék a bőrömből, ha kapnék egy egy hónapra szóló "nyaralást" valahol Skandináviában :)Teljesen egyedül - nagyon rám férne már, de természetesen ez csak egy lehetetlen kívánság marad.
Egyébként valami jó könyvnek örülnék leginkább :)
09:42
Tudom,hogy elég fura dologot kérek,de megadnád az e-mail címed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!