Hogyan javítsak a nővéremmel való kapcsolatomon?
Nővérem és köztem 12 év korkülönbség van. Míg kicsi voltam és ő is otthon lakott, addig jobb viszonyban voltunk. Igazi nővér-hugi kapcsolat. Aztán férjhez ment (14 évvel ezelőtt). Én is elkerültem otthonról (koli-gimi, fősuli). Egyre jobban eltávolodtunk. Alig találkozunk, telefonon nem is beszélünk. A fő probléma, hogy nem is tudnánk miről (más korosztály, más érdeklődési kör, ismerősök, barátok).
Nagyon zavar a helyzet, mert szeretem és nem akarom, hogy olyan szintre kerüljön a kapcsolatunk, mint két "idegené".
Ha valaki tud tanácsot adni, hogyan enyhítsek a helyzeten, kérem írjon! köszönöm
Szia!
Sajnos nem vagy egyedül ezzel a helyzettel.Köztem és a nővérem közt is 9 év van és nálunk is ugyanez a helyzet.Amikor én még ált. suliba jártam ő már bulizni.Amikor én gimibe jártam nekik már megvotl az első baba.Ők most Győrben laknak, én még itthon Sárospatakon szóval az ország két fele,ők is ha hívják a szüleimet mi nem nagyon bezsélünk,max. a gyerekekről(mármint az övéiről,mert én 23 vagyok nekem még szerencsére nincs).Ha itthon vannak akkor csak egymás szapulása megy a szüleink előtt.De sose volt közös témánk addig se még itt laktak a nagy kor különbség miatt.Én is szeretnék normális kapcsolatot vele,meg a szüleim is szeretnék ha normálisan viszonyulnánk egymáshoz,mert ha nem lesznek a szüleink csak agymásra számíthatunk. Én nem tudok igazán neked tanácsot adni,csak azért írtam,hogy biztassalak,hogy nem vagy egyedül a helyzeteddel.Én is nagyon irigylem az olyan testvérpárokat akik nemre és korra tekintettel tök jóban vannak,sőt akinek testvére nincs az uncsijával van ugyanilyen jóban,de sajnos nekünk ez nem adatott meg.
Köszi a válaszokat. A szülinap aktuális, néhány nap múlva lesz. :-)
A 3. válaszolónak: remélem nálatok is javul majd a helyzet. Nálunk szerencsére viták nincsenek, csak hiányzik egy igazi nővér-hugi viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!