Mi legyen a fiam neve? Csaba vagy Bendegúz.
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 15:36
21/38 tetris válasza:
Csabából tengernyi van. A Bendegúzban meg a ..gúz a ciki, olyan fingás-szerűen hangzik.
22/38 anonim válasza:
hé az én öcsém meg Apor ő meg mit szóljon:D szép név de sokáig gúnyolták vele, speciel nekem valamiért az Armand név tetszik
23/38 tetris válasza:
ARMAND!!!! Nagyon szép, olyan elegáns!
24/38 tetris válasza:
A Bendegúzt minek becézed? GUZI-nak?
25/38 anonim válasza:
akit én ismerek Bendegúzt Bendének becézik
26/38 anonim válasza:
16:39: Nekem ez eszembe se jutott erről a névről, egy név meg max 10éves korig ciki:)
Szerintem is Bendegúz.
27/38 anonim válasza:
isten őrizz ilyen neveket adni szegény gyereknek xD
28/38 tetris válasza:
Bendegúz-gézengúz..... Agyon fogják szekírozni a suliban..
29/38 anonim válasza:
Nem azért, de mondjatok olyan nevet, amit nem lehet cikizni a suliban. Nekem pl. a vezetéknevem cikizték, kb. negyedikig. És már akkor sem érdekelt. Csak befelé mosolyogtam, amikor a következő héten valaki más lett a "menő" és az előző nagyszájút cikizte.
Nehogy már ez döntse el valakinek a nevét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!