Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselte az, akivel...

Hogy viselte az, akivel előfordult, hogy a férje nem készült semmit a születésnapjára? Egyáltalán mással is történt ilyesmi? Elég szomorkás szülinap volt ez.

Figyelt kérdés
Most annyira el vagyok keseredve, és ő meg úgy tesz, mintha nem értené, hogy miért fáj ez ennyire. Szerinte felfújom a dolgot, hiszen tudom, hogy anyagilag most nagyon nagy gázban vagyunk, és semmi ideje nincs éppen emiatt. Nem tudom...De hogy semmit? Semmi program, vagy apró ajándék, vagy valami, amit ő készít. Úgy érzem nem is vagyok fontos neki. Tényleg felfújom a dolgot?
2010. nov. 29. 14:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

nem megbecsülés kérdése,ezt hozta otthonról...

párom figyelmes,megcsinál mindent amit kérek,házimunkát is,szó nélkül...bevásárol...de soha eszébe nem jutna bedobni egy csokit nekem...otthon se volt "csak úgy" semmi...

ahogy nem is ajándékozzák gymást semmilyen alkalomból,se karácsony,semmi,csak egy 2boldog akármit" és kész...

első szülinapomkor iszonyat rosszul esett,hogy még az akkor 1 hónapja ismert szobatársaim is készültek,torta,meglepi,buli,csak az én kedvemért,ő meg semmi...

aztán amikor később megkérdeztem h karácsonry mit ad a szüleinek,semmit válaszolt,akkor jöttem rá,h igy van nevelve...

Azota átneveltem,tudja a dátumokat,ha kevés ideje van,akkoris megerőlteti magát...

szépen megértettem vele,hogy neki is jó ha nekem jó...(meg persze ő is örül az ajándékainak,a meglepiknek...)

2010. nov. 29. 16:13
 22/23 anonim ***** válasza:
szex van köztetek? azzal tudnád zsarolni bedurcizni hogy nincs szex. Akkor majd igyekszik a kedvedben járni.
2010. nov. 29. 16:22
 23/23 anonim ***** válasza:

nálam is ez volt idén...és azért esett igazán rosszul, mert tavaly annyi apróságot, személyes ajándékot kaptam tőle...igaz azután jol elrontotta a szülinapom sajnos...de legalább készült vmivel...

idén csak elmondta párszor h boldog szülinapot..de semmi...átlagos kedvesség...pedig én se az ajándék miatt...ha egy szál virág vár tőle az asztalon madarat fogathatott volna velem...de nem...belátta h szemét volt..bocsánatot kért...de sajnos ott tart a kapcsolatunk h már nem várok tőle semmit :S

lehet h egyszer megunom...ha igy marad...

22L

2010. nov. 29. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!