Hogy viselte az, akivel előfordult, hogy a férje nem
készült semmit a születésnapjára? Egyáltalán mással
is történt ilyesmi? Elég szomorkás szülinap volt ez.
Ugyanilyen rosszul viseltem. Velem is többször eljátszotta már, főleg névnapokkor. Nem is anyagi okok miatt, hanem mert nincs ideje (munkanélküli...). Azóta mondom, hogy hagyjuk a fenébe a névnapokat. De azért ő kap mindig valamit, én esetleg 2-3-4 hét múlva, ha eszébe jut, hogy volt ott valami...
2010. nov. 29. 15:00
Boldog szülinapot! :-) Nekem holnap lesz.
2010. nov. 29. 15:01
Nem kell felfújni, de megértelek! Nálunk nemrég hasonló volt a helyzet. Igaz nekem névnapom volt. Már előre megbeszéltük,hogy semmi nagy dolgot tőle nem kapok, mert most másra kell a pénz, meg a család többi tagjától (tesómék, anyuék, keresztanyuék) meg is kaptam,amit szerettem volna. Egy szál virág azonban jól esett volna. Akart is venni, csak becsúszott valami mielőtt jött volna értem a melóba és így nem tudott venni. Nekem is rosszul esett. Mert még akkor is jól esik,ha másnap veszi meg. Vagy esetleg főz egy vacsit (jól főz) most kivételesen ő. Volt,hogy én sem vettem ajándékot a névnapjára, de különleges vacsorával meg egy üveg borral vártam.
De szerintem pont ezek azok a dolgok, amiket szóvá kell tenni. Nem veszekedve, de az értésre kell adni,hogy rosszul esett. Én elmondtam, elnézést is kért. Most a drágám már a múlt héten megvette a mikulás ajándékot!:)
2010. nov. 29. 15:02
Mai világban a szülinap luxus.....Én nekem a múlt hónapban volt a szüli napom, senki nem köszöntött fel,a pláne hogy nekem is csak onnan jutott eszembe , hogy képeslapot kaptam emailba a myvipről,hogy boldog születésnapot.10 percig azon gondolkodtam kinek van szülinapja,mert a kisfiamnak már egy hónapja elmúlt ,egyénként is honnan tudnák hogy mikor született,mikor leesett hogy milyen nap is van.Jót röhögtem az egészen,a páromnak is nevetve meséltem hogy milyen nap van ma.:-)
2010. nov. 29. 15:03
Igazad van! Ha nem is tudott venni 1 szál virágot vagy 1 tábla csokit akkor szóban szép zene mellett gyertyafényben, beszélgethettetek volna vagy akár lejthettetek volna egy lassút és aközben felköszönt szóban. Én sem szoktam kérni semmit, csak a gesztus, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT! Ennyi jár egy nőnek hamár főz-mos a párjára!
Isten éltessen!
Amúgy hányadik szülinap?
2010. nov. 29. 15:21
16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! 33 :(((
Nekem szombaton volt a szülinapom, és én sem kaptam semmit. Mondta a párom, hogy sajnos most nem áll úgy anyagilag. Én meg mondtam, hogy nem baj. De cserébe egész hétvégén a rendelkezésemre állt a lakás rendbetételét illetően. :) Kifestette a gyerekszobát meg az előszobát, fogantyúkat fúrt fel, leszedte a függönyöket mosáshoz, felfúrta a tükröt az előszobában, stb. Szóval én kihasználtam. :)
2010. nov. 29. 15:39
Én nagyon rosszul viseltem. Májusban volt a 35. szülinapom, a férjem egy kukkot se szólt. Egész késő estig vártam, hátha... Hát nem. Akkor megmondtam neki, hogy kösz, hogy eszedbe jutottam és ilyen fontos vagyok neked. Bocsánatot kért, azt mondta, bepótoljuk. Nem tettük. Borzasztóan bántott. A melóhelyén gondok vannak, elfelejtette. Nem hánytam a szemére utána, minek is. Ha magától nem jut eszébe, akkor hiába. Lehet hogy felteszek a számítógépére egy naptárprogit és beírom magam. :) Jó ötletnek tűnik. Nekem sem az ajándék fájt, bár én mindig vettem eddig neki valami apróságot és ezt általában viszont kapja az ember, hanem hogy ennyi figyelmet sem érdemlek meg tőle.
2010. nov. 29. 15:43
19/23 A kérdező kommentje:
Hát,látom akkor nem vagyok egyedül...Csak erről mindig az jut ma eszembe, hogy vannak nők, akiket tényleg megbecsülnek. Vajon ők mit csinálnak másképp?
A negyediknél már egész jól... :( Én soha nem szóltam neki. Viszont mióta babánk van, az ő nevében kapok valami csokit...:)
2010. nov. 29. 16:12
Kapcsolódó kérdések: