Anyósnak mit kell ajándékozni?
Figyelt kérdés
Egy kétségbe esett meny. Egyébként 57 éves és fitalos.2010. nov. 28. 19:10
11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi! Egyetlen értelmes válasz. Mindenki ennyire utálja az anyósát manapság?
Én sem szeretem annyira, de tisztelem mert fel nevelte nekem a fiát, egyedül.
2010. nov. 28. 19:35
12/18 A kérdező kommentje:
19:34 es! Igazad van! Egy rendes ember!!!
2010. nov. 28. 19:38
13/18 anonim válasza:
Szép selyemsál. A lakásba dekortív tartóban gyertya. Vagy lehet többrészes süteménykínáló tálca. Üvegből,vagy krómozott és emeletes.
Ha szereti parfűm,vagy egy jó könyv.
14/18 anonim válasza:
egyáltalán nem utáljuk az anyósunkat. idiótán tetted fel a kérdést. a KELL szóval van a baj. úgy beszélsz, mintha kényszerből tennéd, vagy mintha jogszabály írná elő. nem azt írtad, hogy "ti mit vesztek az anyósotoknak,. akinek mindene meg van?"
ezzel van a baj.
15/18 anonim válasza:
Vegyél egy elegánsabb abroszt (Jysk-ben most akciósak), esetleg kifejezetten Karácsonyi mintával (minden multi tele van most ilyenekkel: sima abrosz, hozzá hímzett napron), Nézd meg, hogy van-e szép süteményes- vagy kávéskészlete, vagy esetleg csorbák kopottak már, hiánytalan-e a pohárkészlete, stb. Ha nincs még pataki tálja, esetleg kaphatna azt - már ha szeret sütni :)
16/18 anonim válasza:
juliette clark, pam brown: egy igazán különleges anyósnak című könyvet
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazán jó ötletek!
2010. nov. 29. 16:37
18/18 anonim válasza:
19:34 es vagyok! Én nem is tagadom, hogy jobban szeretem és kijövök az anyóssal mint a saját anyámmal. A könyv amit ajánlottak tényleg egy jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!