Bármilyen nevet lehet adni egy gyereknek?
Pénzért bármit lehet magyarországon sajnos,az meg előny ha kisebbség vagy.Amúgy is náluk divat a Samantha,Paméla,Dzsennifer,Pokémon,Esmeralda és társai.
Ismerősöm lánya Zizi,szerinted iskolában hogy fogják gunyólni a kiscsajt,
vagy késöbb egy állásinterjún,
a szülők a buták hogy a saját hülyeségükkel ártanak a gyereküknek,mert velük csesznek ki,de az ilyen szülő nem érti majd,hogy Zizike és pokémon méirt jár bőgve haza...Annyi normális név van...
Nincs gyerekem, nem is szeretnék soha, de neked ehhez mi közöd? Azt hiszed, egy gyereket csak a neve miatt lehet csúfolni? A gyerekek a legkegyetlenebbek, találnak valami mást. Súlyt, magasságot, elálló fület, csálé fogat, pöszeséget...
Őszintén érdekel, hogy te tényleg néha azon aggódsz, hogy messze tőled egy Pokémon nevű gyereket szekálnak-e a suliban? Tényleg érdekel.
ma 01:26
Adolf Hitler nem lehet. Volt egy elmebeteg pár aki beadta erre a kérvényt és elutasították.
Kérdező: ez az Oláh Pokémon és társaik a facebook "cigány gyerek küldő" alkalmazásából jött. És igen, törvény szabályozza ahogy az első válaszoló írta, vagy kérvényt kell küldeni, amit vagy jóváhagynak vagy nem. Gondolom a sok hülye névtől sérülhet a gyerek, mivel nap mint nap csúfolják.
Egyébként szerintem hatalmas butaság az az érv, hogy a gyereket a nevével fogják csúfolni. Ehhez nem kell különleges név - tapasztalatból mondom -, és ha a neven nem is találnak fogni valót, mindig akad valami, amit lehet gúnyolni.
Lehet, hogy a jófej Melánit senki nem bántja majd, bezzeg a kövér Laurát...
Szerintem max. Amerikában lehet bárhogy elnevezni a gyereket. Magyarországon nem igazán van ilyen, ha jól tudom. Vagy te csak az utónévre gondolsz? Mondjuk szerintem még az sem lehet akármi.
Amúgy meg Adolf Hitler lehet. Volt egy gyerek akinek Adolf Hitler Campbell volt a neve. De el is vették a szüleitől... (merthát végül is ez tényleg olyan nagy bűn.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!