Szerintetek érdemes lenne beszámolni arról a szüleimnek, ha nem tudom, melyik nemhez vonzódom?
Figyelt kérdés
Nem akarok leszbikus lenni, nem akarom, hogy megvessenek majd későbbi életem során vagy diszkrimináljanak, mégis úgy érzem, hogy a lányok is érdekelnek. Néha van 1-2 fiú, akit megnézek, mert jól néz ki, de régen tetszettek már igazán. Lányokkal meg randiztam is és fent vagyok társkeresőn. Volt egy lány, akivel csak csókig jutottunk el, aztán megszakítottam vele minden kapcsolatot, mert megijedtem, pedig szerettem. Nagyon félek, hogy leszbikus maradok. Egy átlagos lány akarok lenni, aki a fiúkat szereti, őket tekinti megfelelő partnernek, róluk fantáziálgat. Betegnek érzem magam, mert tetszenek lányok. Ezt kinőhetem, ugye? 17 éves vagyok egyébként, nemrég töltöttem be. Anyu mindig azt mondja, hogy nagyot csalódna bennem, ha megtudná, hogy vannak ilyen hajlamaim.. megőrülök már a tudattól, nem akarom, hogy én legyek a család szégyene. Arra is gondoltam, hogy pszichológushoz fordulok ezzel, de szerintem képtelen lennék megnyílni és őszintén beszélni az ezzel kapcsolatos érzéseimmel, mert én magam sem vagyok tisztában a helyzettel. Néha úgy szeretném megbeszélni anyuval ezt, de biztos, hogy kiborulna és mélységesen lenézne. Segítsetek, annyira el vagyok keseredve. Az utóbbi időben azon gondolkodtam, hogy szeretnék meghalni, nekem így nem kell az élet, nincs erőm többet szenvedni.2010. nov. 27. 14:23
11/14 anonim válasza:
Az is lehet h biszex vagy.
Ha ennyira félsz a következményektől, akkor a szülőket ne avasd be.
Nincs olyan barát/barátnő akivel erről beszélhetnél?
12/14 A kérdező kommentje:
Pl. mikor volt ez a lány, akkor teljesen odavoltam érte, de nem tudtam felhőtlenül belemerülni a dolgokba, mert visszatartott az érzés, hogy ez nem normális, nem szabad.
2010. nov. 27. 14:43
13/14 A kérdező kommentje:
De vannak, ők azt mondják, hogy ezt ne fojtsam el, meg hogy ez manapság már természetes. Jó, de ők kamaszok, kamaszként meg nem tudnak tanácsot adni olyan dologban, ami az egész életemre hatással lehet
2010. nov. 27. 14:44
14/14 anonim válasza:
Mi köze a szüleidnek a szexuális életedhez te se lessed öket a hálószobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!