Szerintetek érdemes lenne beszámolni arról a szüleimnek, ha nem tudom, melyik nemhez vonzódom?
Azért én nem látom ilyen siralmasnak a helyzetet hogy azon gondolkozz, meg szeretnél halni.
17 évesen még bőven beleférnek homo gondolatok, de ha kipróbálod egy lánnyal, az sem nagy baj.
Ennyi idősen nekem is volt lánnyal kapcsolatom, pusztán kíváncsiságból, és lám, mára gyűrűs menyasszony vagyok.
Viszont ha úgy gondolod, hogy leszbikus vagy, az előbb-utóbb anyukád számára ki fog derülni. És ekkor keresnék fel egy pszichológust, kérve a segítségét abban, hogy hogyan fogadtasd el ezt a helyzetet az anyukáddal.
Fel a fejjel!
Úgy látom nagy elvárásoknak szeretnél megfelelni. Ha fontos h a szüleid elfogadjanak, akkor itt bárki is írja h légy önmmagad, ne parázz, ez normális dolog 17 évesen, stb... úgysem fogod ezeket a tanácsokat megfogadni.
Nem igaz?
Még fiatal vagy, alakulhatsz, nem biztos, hogy leszbi vagy! Amúgy nekem a szomszédaim egy leszbi pár, harmincasok. A csaj talizgatott sokáig fiúkkal is, aztán valahogy nem klappolt neki a dolog. Csinos, okos csajról van szó, akadt minden ujjára egy srác. Végül, sok idő után összecuccolt a jelenlegi csajával és jól megvannak. Valahogy elfogadta az anyja is és a család is egy idő után, mert mégiscsak az ő lányuk, rokonuk, és a lényeg, hogy neki legyen jó. Engem se zavarnak, tök normálisak. Ma már ez elfogadott dolog.
Úgyhogy egyelőre várj, hátha még keresed csak önmagad! Addig sztem kár beavatni a szülőket. Ha már úgy érzed, tényleg csak a csajok vonzanak (esetleg biszex vagy), fogadd el ezt természetesen és egy idő után mások is elfogadnak, ha te elfogadod magad. Biztos nem tetszik majd mindenkinek, de egy hetero sem jön be mindenkinek, nem szerethet mindenki mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!