Mit szólnál, ha a párod letagadná hogy együtt vagytok?
Találkozott a párom az egyik volt osztálytársával. (Ez az illető nővérem munkatársa). Beszélgettek egy kávé mellett a nővel, és a párom azt mondta neki, hogy nincs senkije.
A nő meg elmesélte a nővéremnek munka közben, hogy találkozott az egykori osztálytársával, aki tetszett neki, és milyen mázli hogy épp nincs senkije.
A nővérem meg elmondta neki, hogy az a férfi az ő húgával jár lassan 2 éve.
Kicsit kiakadtam. A páromnak még nem mondtam el hogy mit hallottam.
Nem tudom, hogy a nővérem miért kérdezett rá. (Bár eléggé kíváncsi fajta...)
És abban biztos vagyok, hogy nem ő keveri a sz.rt... :S
HA azt kérdezi milyen magas, milyen a szeme, az orra...stb az oké
de hogy mi a neve :O
Én is mindig megkérdezem a barátnőm "szerelmének" nevét, hogy később tudjam, ha megint róla van szó.
Szerintem viszont abszolút lehetséges a sztori, szerintem párkapcsolatban élő pasik csinálják ezt nap mint nap, csak a kérdező párjának éppen nem volt szerencséje.. Én is találkoztam már képtelen történetekkel, amik végül igaznak bizonyultak, szerencsére ezek többnyire vicces egybeesések voltak, amikről még évekig beszéltünk hitetlenkedve.
Szerintem ez a pasi nem érdemel meg téged, valószínűleg kényelemből van veled, de kész rá, hogy tovább lépjen, ha egy "jobb partit" sodorna útjába a szél. Lépj tovább, és a következővel legyél szerencsésebb.
Azért megkérdezhetnéd a párodtól,hogy ő hogyan adja elő a dolgokat, mert kíváncsi vagyok az ő verziójára is:D
De én arra hajlok, hogy ő volt a hunyó..
"Szerintem viszont abszolút lehetséges a sztori, szerintem párkapcsolatban élő pasik csinálják ezt nap mint nap..."
na nehogymár! nekem pedig az a tapasztalatom és ezt látom a környezetemben is, hogy a nők szokták ezt csinálni. sokkal hazudósabba mint a férfiak. azzal még kiegészíteném: 2 év alatt azért eléggé megismeri az ember a másikat. ha a barátod valóban letagadott akkor bizonyára megérdemled, azért mert egy ilyen seg*gfejjel vagy 2 éve.
12:02-es vagyok
Bocs, tényleg rosszul fogalmaztam, azt akartam mondani, hogy párkapcsolatban élő pasik gyakran csinálnak olyat, hogy letagadják a megunt kapcsolatukat egy új cicus felbukkanásakor. Ugyanúgy a nők nagy része is hazudik, sőt a nők sokkal rosszabbak, de most a pasikról volt szó..
Én is nő vagyok, és tudom, hogy miket engednek meg maguknak egyesek..
Rákérdeztem a páromnál, azt mondta valóban találkozott ezzel a nővel, de nem tagadott le. Hanem elmesélte neki, hogy én vagyok a kedvese, és az én nővérem X boltban dolgozik, és XY-nak hívják.
Ezek után a nő akarta megkeverni a dolgokat...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!