Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a párod...

Mit szólnál, ha a párod letagadná hogy együtt vagytok?

Figyelt kérdés

Találkozott a párom az egyik volt osztálytársával. (Ez az illető nővérem munkatársa). Beszélgettek egy kávé mellett a nővel, és a párom azt mondta neki, hogy nincs senkije.

A nő meg elmesélte a nővéremnek munka közben, hogy találkozott az egykori osztálytársával, aki tetszett neki, és milyen mázli hogy épp nincs senkije.

A nővérem meg elmondta neki, hogy az a férfi az ő húgával jár lassan 2 éve.

Kicsit kiakadtam. A páromnak még nem mondtam el hogy mit hallottam.

2010. nov. 27. 09:57
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Nekem is az jutott eszembe először hogy a nő hazudott.

Még nem mertem rákérdezni a páromtól. Félek, hogy tényleg letagadott. :(

2010. nov. 27. 10:15
 12/40 anonim ***** válasza:
91%
Bejön nála a nő, ezért tagadott le téged.Ennyi.Lapátra vele!
2010. nov. 27. 10:16
 13/40 anonim ***** válasza:
83%

Ő menne jobbra én balra...ennyi...nem szólnék többet semmit...

ha olyan kedvembe találna talán kapna egy pofont és azt mondanám "na most már tényleg nincs párod"

2010. nov. 27. 10:22
 14/40 anonim ***** válasza:
79%
Képzeld drágám, milyen jó jót nevettem! A nővérem mesélte, hogy van egy új munkatársa, aki épp neki ömlengett, hogy összefutott egy régi osztálytársával, aki már régóta tetszik neki és micsoda szerencse, a pasi épp szingli. Szó szót követett és kiderült, hogy rólad áradozik a csaj. A nővérem jót nevetett, a leforrázott arckifejezésén, amikor rádöbbentette, hogy csak álmodozik, te velem jársz már majdnem két éve. Na mit szólsz, milyen meséket találnak ki egyesek????
2010. nov. 27. 10:24
 15/40 anonim ***** válasza:
73%
Aljas a pasid.Ne is fecsérelj rá több időt. Mond azt neki, na drágám mától kezdve én is egyedülálló vagyok, mert nem kellessz.
 16/40 anonim ***** válasza:
64%

A nő hazudott? Miért tette volna?

Valószínűbb hogy a párod hazudott a nőnek mert akar tőle valamit

17/40 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem kell ilyen duma,mint egyesek irnak,kérdezd meg tőle,aztán mondd,hogy igen,mostmár tényleg egyedülálló vagy és elhuzol a picsbe,ha 1lakásba laktok v te nála akkor gyorsan szedd össze a cuccocskád!

best wishes

xx

2010. nov. 27. 10:25
 18/40 anonim ***** válasza:
87%
letagadott, mert biztonságot jelentesz neki addig, amíg nem talál jobbat, akkor azonban rögtön lelép..
2010. nov. 27. 10:27
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég elgondolkoztató. Ha tényleg letagadott akkor egyből szakítanék vele (Én is 2 éve vagyok együtt a Párommal) bármennyire is szeretem, DE azért elötte megkérdezném a párom, hogy hogy is volt ez mert mi van ha a nő kamuzott a nővérednek? Ha elmondod a párodnak hogy mit tudsz, és egyből neked támad hogy hogy feltételezel róla ilyet mond meg neki, hogy ő egy ilyen hír hallatán mi jutna elsőnek az eszébe és hogy reagálna.

Kérdések sorozata:)

A nő tudta, hogy a nővéred hugával vagyis veled jár az az illető akivel találkozik?

A párod tudta jól hogy a te nővéred munkatársa?

Ha nem, hogy derült ki?

Mi van ha a nő direkt csinálta hogy szétválasszon titeket?

Lehet hogy nem vagy elég jó a kapcsolatotok a pároddal, hogy "másmerre" akar már menni? 23/N

2010. nov. 27. 10:28
 20/40 A kérdező kommentje:

Elméletileg a nő nem tudta, hogy rossz embernek mesélni el a dolgokat,mikor a nővéremnek fecsegett.

De a nővérem szerint a nő kiábrándult a páromból, és látni sem akarja egy ilyen hazugság után.

2010. nov. 27. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!