Azert azt sem art figyelembe venni, van e testvere a picinek. Parom egyke, es a mai napig azt mondja, nem erzett annal nagyobb szivatast, mint tarsasjatekot kapni egykekent minden karacsonyra:-)
2010. nov. 26. 22:55
5/7 anonim válasza:
Én is egyke vagyok, és gyerekként sok társast kaptam. Voltak barátaim, barátnőim, velük játszottunk. Bár velem annak idején még a szüleim is sokszor leültek játszani. Pedig dolgoztak mindketten, mégis úgy intézték a dolgaikat, hogy rám is jusson idő.
Az unokám is egyke(még), de minden este, munka után leülnek mellé játszani a szülei. Az igaz, hogy ennek az az ára, hogy általában az édesanyja akkor végzi az esti házimunkát, amikor a kicsit már lefektették.
2010. nov. 28. 11:54
6/7 anonim válasza:
Én nem vagyok egyke, van egy bátyám. Sosem társasoztunk, pedig 2,5 év van csak közöttünk.
Mennyit sírtam...
Csak egy ellenpélda.
:)
2010. nov. 28. 16:09
7/7 anonim válasza:
Igen, ezt munkám során is sokszor tapasztalom, hogy ha valahol 1-3 év korkülönbséggel egy fiú-egy lány testvér van, ott szinte állandó a veszekedés (kivétel is van, nem általánosítás!), ha viszont fordítva, 1 lány egy fiú a felállás, sokkal gyakoribb a jó testvérkapcsolat. Múltkor egy Czeizel előadáson jöttem rá, mi lehet az oka, de ezt most nem részletezném. Szóval a te eseted is erősíti ezt a tapasztalatomat:) Ez a Spongyabobos játék pedig jónak tűnik, bár minden egyén-és gyerekfüggő is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!