Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám 55 éves, egy Ákos...

Anyukám 55 éves, egy Ákos cdnek vajon örülne? Még nem nagyon hallott tőle egy számot se.

Figyelt kérdés
És még tudtok valami magyar előadót ami hasonlít a Fiestához vagy a Noxhoz?
2010. nov. 25. 13:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A you tube-on keresgesd meg a táncdalfesztiválos számokat, töltsd le, írd ki cd-re. Csinálj egy korabeli borítót a tokhoz, és az biztosan tetszeni fog.
2010. nov. 25. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Off: ma 14:00-nek: de egyet gondoltunk :)))
2010. nov. 25. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát én meg unalmasat nem szeretnék kapni!

Kiszámíthatót. Azért meglepetés, hogy meglepjen. Egy Ákos CD engem meglepne :)

De örülnék neki..

45 nő

2010. nov. 25. 14:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Vegyél neki Manu Chao-t

Előző.

2010. nov. 25. 14:08
 15/19 A kérdező kommentje:
Én most ilyen szempontból az előadó életét/nézeteit nem veszem figyelembe... Nekem mindegy, csak anyukámnak tetszen a zenéje.De lehet előtte megmutatom neki pár számát, hogy biztosra menjek.
2010. nov. 25. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha Ákost szeretnél neki venni, akkor én pl. elsősorban az Andante című albumát ajánlanám. Két lemezes, sok-sok számmal, ezért is ajánlom :) Ha gondolod, fusd át a track listát: [link]

Hát, ez nem tudom mennyire segítség, de az Alexandra honlapján találtam egy Táncdalfesztiválos válogatás DVD-t, nem is drága, ha gondolod, kiegészítő ajándéknak, ezt is belinkelem... [link]

2010. nov. 25. 14:35
 17/19 anonim ***** válasza:
...ha az utolsó linket nem adja be, akkor csak írd be az alexandra honlapjára, hogy táncdalfesztivál és ott lesz ;)
2010. nov. 25. 14:38
 18/19 anonim ***** válasza:
85 % ! Tényleg abban a pillanatban írtuk ugyanazt! Érdekes!
2010. nov. 25. 14:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja ! és felpontoztalak!
2010. nov. 25. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!