Mi a véleményed a Kinga névről?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 22:10
11/20 Kriszti83 válasza:
Nekem tetszik, csak a családnevünkhöz nem illik, egyébként szívesen adtam volna a kislányomnak a Kinga nevet.
12/20 anonim válasza:
Nem túl gyakori? Hol, Afrikában? Legalább 10 kingét ismerek. A baráti társaságban van 3. Szar nekik is, mert midnig a vezetéknevükön szólítják őket.
14/20 anonim válasza:
Erdélyben elég gyakori, mint pl. a Réka, Csenge stb.
Amúgy szép név.
16/20 anonim válasza:
Nekem tetszik :)
3 Kinga nevű ismerősöm van, 2őt ismerek jobban, én bírom őket, meg szerintem szép név =)
17/20 anonim válasza:
Szép név. Nekem tetszik. ( Nő )
18/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, ezért is kapta ezt a nevet a kislányom:)
19/20 anonim válasza:
Játékos név. Egyik tanárnőmet Kingának hívták, és mindig vciccelődött, meg amikor nem volt kedvünk rajzolni (rajzosok voltunk), akkor mesélt vicces történeteket, meg tudott egy csomó játékot. Egyébként is vidám az alaptermészete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!