Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Mit tegyek ebben a helyzetben? Nagyon kivagyok.

Figyelt kérdés
A volt párom nemrég bekerült az egyik tehetségkutatóba ami most megy a tv-be.(még most is bennt van)Igazából emiatt szakítottunk meg mert azt mondta neki most a szereplésre kell figyelni. Oké elfogadtam. De nagyon rossz nézni, hogy mikor látom a tv-be akkor mindig egy csomó lánnyal ott kacarászik.Ha rájuk van ideje akkor rám mért nem volt? L/18
2010. nov. 23. 19:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ne rójátok fel neki, hogy fontos most neki a tehetségkutató. Ez tényleg hatalmas lehetőség, ha nem az egyetlen az életében. Egyszerűen a kapcsolatotok nem lehetett egyenrangú ezzel.
2010. nov. 23. 20:14
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem arról a rendmániás Argoszról van szó(vagy mi a neve)?:)
2010. nov. 23. 20:43
 13/25 anonim ***** válasza:

V.T :D:D:D

Amúgy valószínűleg azért döntött így, mert nem voltál annyira fontos neki, mint ő neked!:(

2010. nov. 23. 20:45
 14/25 anonim ***** válasza:
Tehetségkutatóról van szó + "még" bent van, nem most kezdődik... Nem Tomi, Csabi. De végülis mindegy. Csak, ha ezt a Blikk megtudja... :-D
2010. nov. 23. 20:48
 15/25 anonim ***** válasza:
melyik ? lécci csak legalább annyit mondj melyik csatornán megy.... ez nem is tudom olyan izgi egy mostani média sztár bnöje tanácsot kér....XD
2010. nov. 23. 20:49
 16/25 anonim ***** válasza:
Miért nem a V. Tomi? 19 éves. Illenek össze korban. Többi már öreg lenne 18 éves csajhoz. Vagy még Nikolas. Az se öreg. Jajj, kegyetlenség ilyen kérdést feltenni. Am meg kamu :O
2010. nov. 23. 20:52
 17/25 anonim ***** válasza:
55%

várj:

nicolas-? nem

csabi-? nem

tomi? lehet :P

király l. norbi? ^^ XD áá..nem

kökény attila- nem XD

kállay sanders-... ? nem hiszem

giorgio? o.O nem hiszem

ako vvböl (de nem hiszem..) olivér?-nem

vagy a görög pasi? nem

nah ki???

maradt még tillatilla,stohl meg balika :p

2010. nov. 23. 20:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Utolsó!Szerintem sem igaz, de azért tippelni jó:D De úgysem fog válaszolni a kis csaj...
2010. nov. 23. 20:53
 19/25 anonim ***** válasza:
ha vastag tomi az ako szerintem jól jártál...elég nyominak nézz ki meg a tesoját majmolja -.-
2010. nov. 23. 21:04
 20/25 anonim ***** válasza:
Mert egy szemétláda . Most hogy "híres lett " ami az ilyen tehetség kutatónál szerintem sz a r t sem ért de szerintem úgy gondolja nem lenne menő az új imagenek ha volna egy csaja mert ha nincs akkor az o s t o b a lányok elhiszik hogy megkaphatják . És ha ezt csinálja veled tuti nem szeret és inkább arra várt hogy agyatlan rajongó pi csákat kefélgessen többesében .
2010. nov. 23. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!