Hány éves korban engedjük a lányunkat a barátjánál aludni?
Természetesen 16-nál előbb ne.
Bár ha nagyon akarja úgy is megteszi,tehát jobb tudni róla, még mielött beüt a krack. Ez egy apa véleménye akinek két fia van, igaz nagykoruak.Külön megjegyzem, hogy a fiúkra is legalább úgy kell figyelni, mindt a lányokra.
Hogy hogy add be a férjednek?
-Vázolj fel borzalmas végkimeneteleket, amik akkor történhetnek meg, ha nemet mond.
-Vagy (nálunk ez mindig bevált, de nagyon komolyan!!!), amikor nagyon-nagyon fáradt elébe nyomni egy sört, attól még álmosabb lesz, felvetni neki a dolgot, mikor félálomban van :D, majd akármit mond, másnap beadni neki, hogy megengedte... El fogja hinni, bár módosítani szeretne rajta.
-Ne kérd ki az engedélyét, akkor közöld vele, mikor már a srácnak is mondtad, h jöhet :D (ez is hatásos), majd ártatlan arccal csinálj úgy, mintha nem tudtad volna, hogy ez problémát jelenthet a számára...
- Viccet félretéve: józan ész érvekkel. Tudom, hogy ez a férfiaknál nem mindig hatásos, de hagyd, aludjon rá 1-2-t, és igazán hatásos lehet az is, ha a lányod magától odaállít az apjához, és minden józan eszét bevetve (nem kunyerálva, nem hisztériázva, h de anyu megengedné), megpróbálja meggyőzni, hogy nem akarnak senkivel kiszúrni, nagyon ügyelnek, hogy nem lesz semmi baj, és nagyon-nagyon hálás lesz a drága apukának, ha enged...
Hát valami ilyesmit tudok elképzelni...
bárcsak ilyen anyukám lenne!:)
én 15,5 vagyok, 7 hónapja vagyok együtt a barátommal, tudja anyum, hogy élünk nemi életet,(elég sok mindent elmondok neki, és szereti is a barátom [mindig mondja, hogy inkább vele, mint másokkal legyek]) mégsem engedi, hogy együtt aludjunk, mert szerinte még korai, és nem illik.
részéről megértem, de azért nagyon tudnék örülni neki, ha megengedné:) (és gondolom sokan egyetértenek vele, de kiváncsi lennék mért mond szinte mindenki 18at?! (NEM BIZTOS!,de)lehet, hogy még annyira sincs érett, mint egy 15 éves)
a múltkor megkértem, hogy magyarázza el miért nem engedi, mitől félt, ha tudja, hogy odafigyelünk. miben más ha éjjel alszunk/szexelünk, mint nappal? csak annyit tudott mondani,hogy még nem. ez így elég rossz! legalább kifejthetné egy normális magyarázatban:(
mindenképp mondd meg a lányodnak, hogy nagyon szerencsés veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!