Miért van az hogy a pasim szinte soha nem kezdeményez az ágyban?
Mert Ő ilyen.
Nem azért, mert nem tetszel neki, csak be kell Őt indítani, hogy működjön.
Attól jön meg a kedve hozzá, hogy kívánatosnak tartod őt.
A párod valószínűleg rendkívül céltudatos lehet, azon kivételek egyike, akit nem a farka irányít, hanem az élet más területei felé is legalább annyi figyelmet fordít.
Ez nem baj, sőt valószínűleg azon munkálkodik fejben, hogy az életetek jobb legyen a jelenleginél. Lehet, hogy most tévedtem, de ha nem, akkor megnyugodhatsz, mert minden rendben van - egy ilyen férfi nagyon sokféle célnak él, és néha vissza kell hozni a földre :)
Van, aki ilyen típus, szerintem ennyi.
Utolsó! Már ne is haragudj, lehet én vagyok hülye, de a válaszod nekem egy értelmetlen zagyvaság, emmlébeszélés, mintha nem is ezt a kérdést olvastad volna.
13:45 először is tanulj meg írni, aztán ha az megy, akkor sajátíts el egy kis emberismeretet. Ha az is megy, és még mindig izgat a dolog, akkor fuss neki még egyszer, hátha akkor megérted.
Annak viszont örülök, hogy a kérdező nálad nagyobb sikerrel járt. Neki csak egy egyszerű tanácsom van: ha szeretnél több kezdeményezést a partnered részéről, akkor tudasd vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!