Fiúk, férfiak! Egy törékeny vagy egy rendkívül erős nő a jobb? Külsőre, belsőre is vonatkozik!
Figyelt kérdés
Kort is, légyszi!2010. nov. 22. 20:27
11/16 anonim válasza:
nem általánosítok, hanem általánosságban beszélek mint bárki más itt....
Attól még lehessen babusgatni persze, a kettő nem zárja ki egymást.
12/16 anonim válasza:
Kéne a francnak egy "törékeny nő", aki aztán elvárja hogy úgy gondoskodjanak róla mint ahogy anyukája. Egy nő legyen értelmes, egyezzen a világnézetünk, és legyen talpraesett.
25/F
13/16 anonim válasza:
engem inspirál, motivál ha a nő erős céltudatos ,lehet vele versenyezni,mindezt persze pozitív határok között .
Külsőre is legyen legyen sportosabb akár izmos ,rövid haj stb
36 pasi
14/16 anonim válasza:
Szia. Nekem külsőleg a "nőies" nők jönnek be. Semmiféleképp sem a törékenyek. Velük értettem meg magam eddig a legjobban.
41F
15/16 anonim válasza:
Lemaradt. Tudja mit akar, és ne állandóan arra várjon, hogy majd a pasi kitalál valamit, és megoldja helyett.
41F
16/16 anonim válasza:
Törékeny mert ez egy ősi ösztön hogy a nők védelemre szorulnak és ezért alakult ki a család kezdetben (nem vagyok hímsoviniszta, ez csak tény!) Az más hogy kinek mi az ideálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!