Mit csináljak, ha a tudtomon kívül a gyerekemet felrakták az iwiwre?
én nem csinálnék semmit, nem lesz tőle semmi baja.
ha nagyon zavar, akkor részletesebben ird le a körülményeket, hogy használható tanácsot lehessen adni.
Szia.
A párom is felrakta a saját gyerekeit,és én is felraktam magamhoz a párom gyerekeit(fényképen) anélkül,hogy anyjukat megkérdeztük volna,mivel az apjuk is törvényes szülő,és ő engedélyezte.
Te esetleg arra gondolsz,hogy valaki küldött neki egy meghívót,amivel regisztrált?Baja nem lesz belőle.
Vagy esetleg még ovis,bölcsis,vagy csecsemő?És nem tudod ki rakta fel?A kérdésed nem egyértelmű,írj kommentet.
Melody
Szia!
Kérdés, hogy ki rakta fel és mennyi idős a gyereked.
Én nagy balhét csapnék, ha valamelyik rokon a 9 hónapos gyerekemnek csinálna egy saját adatlapot! Kinyomozhatod, hogy ki volt megkérheted, hogy szedje le, de akár az adatlapja mellett van egy Jelentem! gomb is - gondolom hasonló célból.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
igen kedves utolsó hozzászóló, pont erről van szó.
megszületett a kicsi, és csináltak neki egy saját oldalt, és senkit nem kérdeztek meg rókla, és ők jelölgetnek mindenkit ismerősnek...
ja, és a pláne benne h az anyukát a kicsi anyuját jelölték be majd hogy nem utolsóként!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!