Pofátlanság lenne, ha karácsonykor pénzt kérnék ajándékba felesleges ajándákok helyett?
Figyelt kérdés
Jön a karácsony,szüleim és bátyám megkérdezték,mit szeretnék karácsonyra,én azt mondtam,hogy még nem tudom,de jobban örülnék most ajándék helyett pénznek,amelyből a karácsonyi szünetben el tudnánk menni barátnőkkel kirándulni valamerre.2010. nov. 21. 15:24
21/24 anonim válasza:
mond azt nekik hogy mindegy de beleférjen egy borítékba
22/24 anonim válasza:
Az a baj hogy nem ismerik egymást a családtagok,megvezsik a hatodik haszontalan giccset is,perzse aztán elvárják hogy az illető rokon eljátsza hogy örül annak amit kapott, pedig nem is,ahelyett hogy feltünne hogy az illetőnek épp tönkrement valmi fontos és arra lenne szüksége nem,lila mintás asztali díszre...
23/24 anonim válasza:
És Te is pénzt adsz nekik?
Szerintem is a karácsony nem az anyagiakról szól.Megkérdezték mit szeretnél,mondd azt:ez a cipőt szeretném,vagy ezt a sminkkészletet.Nem jobb így?Tőlem is mindig megkérdezik,ha éppen van ötletem akkor megmondom,viszont ha nincs akkor sem pénzt kérek.Jól is nézne ki ha borítékokat cserélnénk karácsonykor.
31N
24/24 anonim válasza:
Írd meg ide, aztán lehet, hogy szerencséd lesz, főleg, ha megosztod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!