A lányok nem nagyon tartják cikinek ha internetröl ismerkednek. A fiukkal mi a helyzet? Ti fiuk cikinek tartjátok ha a netröl ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 14:35
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nő vagyok, de eléggé égőnek éreztem anno :) Titkoltuk is a párommal :D
2/4 anonim válasza:
Miért cikibb, mint mondjuk egy szórakozó helyen összejönni valakivel?
Nem igazán értem.
Én is a neten ismertem meg a páromat és végiggondolva nagyon sok ismerősünk is. Nincs ezzel semmi gond. Ez csak egy extra csatorna, ahol ismerkedni lehet. Bővült a kör a 19. századhoz képest. Ki kell használni az új lehetőséget, ennyi.
3/4 anonim válasza:
én mint pasi, cikinek tartottam. De már rájöttem, hogy nincs lehetőség máshogy párt találni, én nem vagyok az az alkat, aki csak úgy utcán vagy szórakozóhelyen odalép a másikhoz. Nekem idő kell ehhez, tehát egy összeszokottabb társaság, lehetőség. Idáig majdnem minden tanfolyamon összeszedtem nőt :) de ha a munka, iskola vagy csak az a malomkerék amibe bennevagy, nem ad lehetőséget, akkor mi marad?
4/4 anonim válasza:
Én lány vagyok, de cikinek érzem mindkét nemnél, és nálam is. Nekem olyan érzés ez, mintha béna lennék társat keresni, vagy defektes lennék. Persze ez nem mindig igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!