Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előző kapcsolatból származó...

Előző kapcsolatból származó gyerek? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Van itt olyan lány, aki amikor összejött a párjával, annak kb fél éves volt a gyermeke? Hogy bírtad, hogy lehet feldolgozni azt hogy hamarosan nektek is lehetne sajátotok(azóta komoly kapcsolat lett), de a férjed csak abban él, hogy milyen tündéri az Ő gyereke, azt lesi mikor mond egy új szót, azt tervezi hogy hárman milyen jó lesz kirándulni menni, de abba nem gondol bele, hogy te majd akkor szeretnél lemondani a kettesben töltött felhőtlen időről, ha neked lesz gyereked. Én természeten elfogadom hogy vele is van, mert a gyereke, de sosem szerepel a csak Mi:( És jönnek a válaszok, hogy te választottad, de egy apuka nem tudja, hogy az "új" feleségnek is szüksége van arra, amire annak idején az elsőnek is...
2010. nov. 21. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
Tényleg undorító, ahogy viselkedsz ne haragudj. Neki ő a családja és a gyereknek ez a jó. Én örülnék, ha ilyen jó apa lenne a párom és bizony a gyereke az vele együtt jár. Szervezz úgy programot,hogy a gyerek is ott lehessen. Kb. elszakítani készülsz az apjától. Ne haragudj, de nekem ez az ocsmány kategórián is túlmegy.
2010. nov. 25. 16:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Miért undorító, ha FÉL ÉV után legalább egy közös hétvégét szeretnék a párommal? Akinek van gyermeke annak is szüksége van csak a párjára néha. Igen, szép amit csinál, elismerem, és tisztelem érte.
2010. nov. 25. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak bántani, de valószínűleg tudtál a gyerekről, szóval vállaltad a kapcsolatot így is. Egyébként, ezt a pasival kéne megbeszélned, nem itt, mert nem ismeretes a másik fél álláspontja.
2010. nov. 25. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!