Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha kiderülne hogy...

Mit tennél ha kiderülne hogy a szerelmed és annak családja ilyen dolgokat művel?

Figyelt kérdés
Na szóval nem dolgoznak, és nagyon sok pénzük van.Gondoltam eddig sem hogy nem valami legális de most kaptam egy hírt hogy drogot árulnak.Mit tegyek most?Hogyan jöjjek rá?
2010. nov. 21. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Ennyi? Egy lány mondta,hogy az apja vett tőlük és aztán felsorolta pár kábítószer nevét és ennyi elég neked,hogy el is hidd?

Tapasztaltál már velük/náluk bármi gyanusat?Nem lehet,hogy sokat örököltek és abból élnek?

Rájönni pedig neked semmire sem kell.Szakíts a sráccal,szakítsd meg a családdal a kapcsolatot,ne tudj semmiről és dobd ki a detektív könyveidet.Mást nem tehetsz.

2010. nov. 21. 12:52
 12/17 A kérdező kommentje:
A legnagyobbik bátyja, akiben már eddig is gyanakodtam hisz 23éves nem dolgozik otthon teng leng,na pedig az még agresszív és veri a barátnőjét.
2010. nov. 21. 12:57
 13/17 anonim válasza:
100%
Üzenem annak a válaszadónak, aki azt sugallta, hogy a drogárus szülőket le kellene buktatnod a rendőrségen, hogy egy idióta barom. Ha ezt megteszed, valószínűleg lebuksz, évekig járhatsz tárgyalásra és attól is félned kell, hogy bosszút állnak rajtad. Ha "rájössz", és elkezdesz pattogni, akkor pedig megpróbálnak majd elhallgattatni, és hidd el, nem szépen fognak megkérni. Legjobb esetben kapsz egy fenyegetést. Ha nem életed szerelme a srác, akkor dobd ki, ha pedig igen, akkor írhatunk bármit... Akkor legalább ne keveredj bele, viselkedj úgy mintha semmiről nem tudnál és ne üsd bele az orrod. De a legjobb lenne ha szakítanál vele!
2010. nov. 21. 13:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha a családon belül előfordul erőszak, akkor könnyen lehet, hogy a barátod is ilyen lesz - ezt csak zárójelben jegyzem meg.

Amúgy pedig ami a drogot illeti: menekülj! Ha tényleg bebizonyosodott a dolog, nincs mire várnod! Nem szép dolog sikkasztani, lopni, de drogot árulni az teljesen más.. az az egyik legrosszabb! Ha valaki ilyenre adja a fejét, akkor az a legkisebb probléma, hogy a törvényt nem tiszteli, de simán együtt tud élni azzal, hogy naponta teszi tönkre családok életét, embereket öl..

Ez persze csak a jelen. Semmi sem bizonyítja, hogy később nem süllyed még mélyebbre a barátod családja.. Te maradj ki ebből!

Másrészt azon kívül, hogy a a lelkiismeretedet piszkálja a dolog, téged is bajba keverhetnek vele. Ismerek olyat, aki ennél kevesebbért ül.. Az illető egy ismerősével találkozott, aki - mint kiderül - drogot árult, és már régen lestek rá a hatóságok. Éppen akkor ütöttek rajta mikor ők együtt voltak, és a srácot is leültették évekre: nem tudta bizonyítani az ártatlanságát.

2010. nov. 21. 13:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Az a legjobb, ha semmiről sem tudsz!!!

Én a helyedben leépíteném a srácot és azt is elfelejteném, hol laknak!

Már az is furcsa, hogy a családban senki nem dolgozik, azért én már ezen is elgondolkodnék, micsoda egy lumpen népség...

2010. nov. 21. 13:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért ennek lehet sokkal egyszerűbb magyarázata is.Ha valaki nagyobb tőkéhez jut,például örökség által,aztán jól fekteti be,az utána profitot fog termelni,neki pedig csak ki kell nyújtania érte a kezét.Ez pedig nem illegális.

Emellett felnevelnek a társadalomra egy igen hasznos egyedet,aki unalmában és mert haragban van a világgal,agresszióját a barátnőjén éli ki,aki van olyan buta,hogy ezt hagyja.Terápia: El kell küldeni dolgozni!

Kérdező: ha a fejedbe vetted,hogy drogdílerek,akkor nem értem mi a kérdés.Hagyj ott mindenkit és mentsd az irhád.Ha kiderülne,hogy csak ingatlanban utaznak pl.bérbe adással,akkor pedig így jártál.

2010. nov. 21. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:
engem nem érdekelne...
2010. nov. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!