Nem tartjátok undorítónak az ilyen dolgot? És még sokan el is viselik.
"A válasz megírásának időpontja: ma 13:10"
Mutasd meg hol írtam olyat, hogy nincs kivétel.Aztán lehet durrogni,meg lepontozni,de ezt minden gondolkodó ember látja,amit írtam.
Nézd, a nő teszi jól.
Ha utólag el tud mindig számolni a lelkiismeretével, akkor mi itt a gond?
Ha a pasinak is ennyit jelent kb. érzelmileg a nő, akkor nincs ebben kivetnivaló; én is ezt csinálnám, ha nem az ÉRZELMEK lennének a legelsők és legfontosabbak számomra egy kapcsolatban.
Tudod kérdező,nincs mindenki olyan szerencsés helyzetben,hogy jól fizető állása legyen,ha neked sem lenne,lehet,hogy te is örülnél egy támogató társnak!
Mindenki abban segíti a partnerét,amiben tudja.Ebben mi az undorító?Szerintem egy kapcsolatban az a természetes,ha a férfi a gavallérabb anyagilag.Egyébként nem biztos,hogy azért bánnak rosszul egymással,mert érdekkapcsolat.
Sokan szeretnének kirakatbabák lenni egy pénzes pasi oldalán, aki miatt nincs soha lelkifurkájuk + reggel még tükörbe is tudnak nézni + gyomruk is van hozzá, hogy érzelmek nélkül szexeljenek.
Szeretnék a következő életemben ilyen lenni, hogy 30 éves koromra nem itt tartsak, ahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!