Engednéd a gyerekednek, hogy rokonnal házasodjon?
pl.: második vagy harmadik unokatestvérrel
Azt is írd, hogy miért.
@ 18:48
1. Hetedíziglen? Ezt honnét szeded? A gének tetszőleges mélységig öröklődnek sok-sok generáción keresztül, amíg a vérvonal ki nem pusztul.
2. Másod-, harmadunokatestvérek esetén nem számottevően magasabb a hibás gének érvényesülésének esélye, mint véletlenszerűen választott partnerek esetén.
Ha a biológiai oldalát nem is vsszük figyelembe (genetika),akkor is gusztustalan egyszerűen.Nem vagyunk mi állatok,azért van az agyunk,hogy gondolkodjunk vele. Ennél értelmesebb magyaázatot én nem tudok adni,minthogy nem létesitünk párkapcsolatot rokonnal.. unokatestvérrel se,hiába megengedett jogilag.
ha az én gyerekem ilyet fontolgatna,megmondanám neki,hogy én nem fogom semmiben támogatni ezt a házassáot,nem asszisztálok hozzá.
Nekem erről egyből ez jutott eszembe:D
https://www.youtube.com/watch?v=DR1SWos5-d0
Ha félig unokatestvér csak akkor nem gáz:DDDD
Ha kiskorú lenne, nem engedném. De akkor nem is házasodhat a törvény szerint.
A nagykorúnak javasolnám, hogy menjenek genetikai tanácsadásra. Nem feküdnék keresztbe a templom küszöbén, se az anyakönyvvezető előtt. Különben is engem vinne el a rendőr vagy esetleg a mentő, ő meg azzal házasodik, aki hajlandó elvenni/hozzá menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!