Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legromantikusabb dolog...

Mi a legromantikusabb dolog amiben a párod részesített, vagy te őt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 11:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mind a ketten...szép, varázslatos szeretkezés, szikrázó levegővel. :-)
2010. nov. 19. 12:35
 12/23 A kérdező kommentje:
Én a barátomat lepem meg egy wellness éjszakával Karácsony napján, akkorra tervezzük az eljegyzést is. :)
2010. nov. 19. 12:37
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A második vagyok. Köszi, aranyosak vagytok. :)

És természetesen próbálom megbecsülni a páromat, de azért köztünk is voltak súrlódások az elmúlt majdnem 7 év alatt... Szerintem sokat kell tenni egy kapcsolatért, azért, hogy jól működjön, és nagyon fontos a sok türelem és szeretet mindkét féltől. Volt még rengeteg ilyen "figyelmes kis apróság" mindkettőnk részéről, és ez csak két történet volt, kicsit féltem is, hogy félreértitek az anyagi oldala miatt... De ugyanúgy meg tudjuk lepni egymást filléres vackokkal is, mint nagyobb dolgokkal, csak figyelni kell a másikra, és annak az igényeire, vágyaira.

Sok sikert kívánok én is mindenkinek a kapcsolatához!

2010. nov. 19. 12:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

A 2.-nak:

Sok boldogságot kívánok nektek.

2010. nov. 19. 12:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kettesben vitorlázni a Balatonon, és végignézni a naplementét.Tudja, hogy ezzel levesz a lábamról, és nem tudom megunni, már 10 éve.

Dec. 24.-én este hóesésben főzni a halászlevet a kertben, imádom ezeket.

2010. nov. 19. 13:07
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A Velencés válaszadó tényleg szerencsés:)

Néha azt érzem a páromban nincs romantika, néha meg azt, hogy ő a legaranyosabb ember a világon.

Ő apró dolgokkal szokott meglepni...

Számomra a könnyfakasztó az volt amikor nélkülem kellett külföldre utaznia. Készített ott egy naplót, melybe minden nap írt nekem egy levelet, hogy mi történt vele, hol járt...mennyire hiányzom.

Mikor hazajöttem elolvastam a leveleket és minden szavában éreztem az el nem fogyó szeretetet és a szomorúságot amiért egyedül volt, nélkülem.

Azóta már eltelt pár év, szerintem tervezi az eljegyzést:D meglepetés lesz...szóval szerintem ez lesz majd a legromantikusabb húzása:D

2010. nov. 19. 13:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát kedves kérdező,Gratulálok!!!Ez akkor egy különleges karácsony lesz mindkettőtöknek.Fontos,hogy időnként energiát fektessünk az ilyen és ehhez hasonló dolgok megszervezésébe.Kérdező,Te fiú vagy,vagy leányka?
2010. nov. 19. 13:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja,ha barátod van,akkor nagy valószínűséggel lány:)
2010. nov. 19. 13:41
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kaptam egy gyönyörű kavicsot a nem romantikus lelkületű barátomtól.Számomra az volt életem legtökéletesebb ajándéka.De azért jobb,hogy azóta már mással van:)
2010. nov. 19. 13:45
 20/23 A kérdező kommentje:

Igen, leányzó vagyok. :)

Szerencsére a párom is meg én is romantikusak vagyunk,

és nekem szinte minden nap azon jár az agyam, hogy milyen

kis romantikus gesztusokkal tudnám meglepni Őt! :)

2010. nov. 19. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!