Mi a legromantikusabb dolog amiben a párod részesített, vagy te őt?

A második vagyok. Köszi, aranyosak vagytok. :)
És természetesen próbálom megbecsülni a páromat, de azért köztünk is voltak súrlódások az elmúlt majdnem 7 év alatt... Szerintem sokat kell tenni egy kapcsolatért, azért, hogy jól működjön, és nagyon fontos a sok türelem és szeretet mindkét féltől. Volt még rengeteg ilyen "figyelmes kis apróság" mindkettőnk részéről, és ez csak két történet volt, kicsit féltem is, hogy félreértitek az anyagi oldala miatt... De ugyanúgy meg tudjuk lepni egymást filléres vackokkal is, mint nagyobb dolgokkal, csak figyelni kell a másikra, és annak az igényeire, vágyaira.
Sok sikert kívánok én is mindenkinek a kapcsolatához!

A 2.-nak:
Sok boldogságot kívánok nektek.

Kettesben vitorlázni a Balatonon, és végignézni a naplementét.Tudja, hogy ezzel levesz a lábamról, és nem tudom megunni, már 10 éve.
Dec. 24.-én este hóesésben főzni a halászlevet a kertben, imádom ezeket.

A Velencés válaszadó tényleg szerencsés:)
Néha azt érzem a páromban nincs romantika, néha meg azt, hogy ő a legaranyosabb ember a világon.
Ő apró dolgokkal szokott meglepni...
Számomra a könnyfakasztó az volt amikor nélkülem kellett külföldre utaznia. Készített ott egy naplót, melybe minden nap írt nekem egy levelet, hogy mi történt vele, hol járt...mennyire hiányzom.
Mikor hazajöttem elolvastam a leveleket és minden szavában éreztem az el nem fogyó szeretetet és a szomorúságot amiért egyedül volt, nélkülem.
Azóta már eltelt pár év, szerintem tervezi az eljegyzést:D meglepetés lesz...szóval szerintem ez lesz majd a legromantikusabb húzása:D

Igen, leányzó vagyok. :)
Szerencsére a párom is meg én is romantikusak vagyunk,
és nekem szinte minden nap azon jár az agyam, hogy milyen
kis romantikus gesztusokkal tudnám meglepni Őt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!