Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Döglődés, társszerelem, vagy...

Döglődés, társszerelem, vagy kapuzárási pánik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Furcsa dolog kerget az őrületbe mostanság. Tartós kapcsolatban élek, már 5 és fél éve.

Az a baj, hogy mostanában túl sokat gondolkodok a kapcsolatunkon és ez már kezd megőrjíteni.

Azon, hogy szeretem-e még, szeretem-e eléggé, meg hasonlók. Őszintén, kicsit úgy érzem, hogy az a mindent elsöprő, érzelmi viharos időszak már lecsillapodott, és ez nagyon megijeszt, nem tudom normális-e. Néha picit úgy érzem, tudnék nélküle is élni, persze csak elméleti síkon, de aztán rájövök, hogy belehalnék. Nagyon hiányzik, ha nem vagyok vele, jól elvagyunk, mindent meg tudunk beszélni, bármit megtennék érte és ő is értem. Mondhatni minden szuper, de valami ici-pici pluszt hiányolok. De nem tudom mit, lehet hogy csak azért van így mert túl sokat agyalok, vagy csak mert normális az, hogy egy idő után minden kapcsolat átmegy társszerelembe, ami már egy nyugisabb dolog.

Nem tudom, mit tehetnék, már hónapok óta ezen rágódok és ez kezdi megölni a szerelmes pillanatok hangulatát (persze ő ezt nem érzékeli)... Amikor egyedül vagyok akkor agyalok inkább, és amikor találkozunk és a szemébe nézek, minden hülyeség elillan.

Totál meghülyültem?

2010. nov. 18. 09:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is csak lányban. Vagyunk így egy páran. Tényleg fölösleges túlbonyolítani, csak ezt nem könnyű véghez vinni. sok sikert!
2010. nov. 18. 12:29
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Fellángolt a gyufaszál és kialudt. Ez történt. De szereted még a leírtak alapján. Hiányzik a plusz? Neked kell egy második is. Azaz szerető, aki alkalmi izgalmakat, fellángoló érzéseket ad neked, mert ez neked hiányzik. Olyan mit a házasság, elillan a lángoló szerelem, és marad a szeretet. Ilyenkor jönnek a férjek életébe a szeretők.
2010. nov. 18. 12:46
 13/16 anonim ***** válasza:
ne nézz annyi tévét. az hülyíti meg az embereket. ha nem tudsz nélküle élni, akkor minden rendben. és nem kell szerető. a hűség döntés kérdése, nem valami sors-mizéria! nyugodj meg, amit átélsz az normális, ezen minden komoly kapcsolat átmegy... csak van, aki megrémül és megcsalja a párját, és van aki megérti, hogy nem a hülye médiának kell hinni, és igy egy még intimebb, még tartósabb kapcsolatot kap végül. Áhh, ostoba média.
2010. nov. 18. 13:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Én pl. nem hogy nem nézek tévét, hanem egyenesen utálom, és nem is tűröm meg a működő készüléket a közelemben (vagy magamat a közelében), mégis kell a lángolás, és rossz, ha lapos. (Mármint az érzelem. A lány lehet "lapos", sőt! Jobban is tetszenek a kis mellek. :))
2010. nov. 18. 18:32
 15/16 anonim ***** válasza:
más a lapos, és más a megállapodott, stabil kapcsolat! nem kéne ezt a kettőt összekeverni. Utóbbi esetében a két fél nagyon mélyen szereti egymást.
2010. nov. 18. 18:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok, reagálok, hátha visszanéz ide valaki.

Tökre egyet tudok veletek érteni, valószínűleg majd idővel úgyis alakul a dolog valamerre. Az izgalmak amúgy megvannak, nem annyira lapos a dolog, mint tűnik.

Lehet hogy csak egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal jó dolgomban.

Tegnap voltunk bálban, ma meg elfolyattuk az egész napot...és annyira jó volt...a parketten, az éjszakai busz haza, alvás délig egymás karjaiban...aztán kiszállni reggelizni és vissza az ágyba... :)

2010. nov. 19. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!