Boldogság tisztességtelenül vagy boldogtalan tisztesség a jobb? Melyiket választanád egy párkapcsolatban?
Ha úgyérzed a boldogságodhoz hiányzik valami amit (hiába szereted a párod) amit csak úgy kaphatnál meg (talán), hogy lelkiismereti gond, tisztességtelen eszköz lenne.
Vagy elviseled az a kis hátsóérzést ami mindig szúr téged s ürümöt csöpögtet az örömödbe de "vígaszúl" ott a tisztesség, hogy kibirod, nem teszel ellene mivel tudod, ha lépnél neked is és neki is fájna.
Ez túl általános. Különben is a boldogság és a tisztességtelenség egymást kizáró fogalmak, hiszen nem lehetsz igazából boldog, ha tisztességtelen vagy.
Egyébként én a boldogságot választanám, mert anélkül lehet élni, csak nem érdemes.
vidd el magaddal bulizni a kis naiv lelket :)
vagy menj el bulizni megbízható haverokkal, akik vigyáznak rád hogy részegen se tegyél semmi megbocsáthatatlant, ha már ő nem akar veled elmenni.
ha csak az a baj, hogy unatkozol, akkor olvass, filmezz, kezdj el tanulni valamit, ami érdekel, vagy válassz valami jóféle verekedős sportot.
Szia!
Csak a te válaszaidat olvastam el. Tudod, mi kell neked, szerintem? Cél.
Amit el szeretnél élni. Az a baj, hogy céltalanul lebegsz az életben és halálra unod magadat. Az, hogy mi legyen a célod, csak te döntheted el. De olyannak kell lennie, amire nagyon vágysz. Aztán pedig tegyél érte. Meglátod, el fog múlni az érzés!
(nekem ez a nyelvtanulás lett, cél ugyanis egy másik ország lett...)
Köszi a válaszokat, azóta próbáltam kevésbé bonyolítani a dolgokat a fejemben, sokat sétálni este a városban mert imádom a hideget s a fényeket s le is nyugtatott.
Igazából itt a háztartás, munka, esti suli és most vagyok ott, hogy elmegyek átúszom a helyi tavat a hétvégén.
Vasárnap pedig meghívok pár ismerőst s egy óriáspizzával s piával ünneplünk eggyet! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!