Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldogság tisztességtelenül...

Boldogság tisztességtelenül vagy boldogtalan tisztesség a jobb? Melyiket választanád egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha úgyérzed a boldogságodhoz hiányzik valami amit (hiába szereted a párod) amit csak úgy kaphatnál meg (talán), hogy lelkiismereti gond, tisztességtelen eszköz lenne.

Vagy elviseled az a kis hátsóérzést ami mindig szúr téged s ürümöt csöpögtet az örömödbe de "vígaszúl" ott a tisztesség, hogy kibirod, nem teszel ellene mivel tudod, ha lépnél neked is és neki is fájna.

2010. nov. 15. 18:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem akarok megcsalni. Nyugi, egy kis berúgás nem tesz tisztességtelenné, és egy nagy kör futás sem :)
2010. nov. 15. 18:53
 12/22 A kérdező kommentje:
ez most lehet nagyon hülyén hangzik de túl jó dolgom van vele s egyszerűen nemtudom értékelni se őt se az egész életem. Valahogy úgyérzem történnie kell valaminek amitől úgyérezhetem élek. De ha egyszer elengedem a gyeplőt nemlehet megfékezni engem. ő pedig olyan naív angyal akit óvni kell s becsülni.
2010. nov. 15. 19:03
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez túl általános. Különben is a boldogság és a tisztességtelenség egymást kizáró fogalmak, hiszen nem lehetsz igazából boldog, ha tisztességtelen vagy.

Egyébként én a boldogságot választanám, mert anélkül lehet élni, csak nem érdemes.

2010. nov. 15. 19:03
 14/22 anonim ***** válasza:
De idióta vagy. Miért nem lehetne fékezni? Mert mersz felszabadult lenni? Mered azt csinálni, amitől jól érzed magad? Ha az egy részeg este, akkor hajrá, ettől te nem vagy kevesebb. Találd meg mi boldogít :)
2010. nov. 15. 19:04
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
Majd ha elveszíted, tudod értékelni a semmitevést, meg a jó dolgodat, amiben most élsz. ÁÁÁÁ, de rühellem az ilyen nemtud már jó dolgában mit csinálni típusú nőket.
2010. nov. 15. 19:10
 16/22 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem a megcsalás akkor mi? akkor esetleg meg is beszélheted vele! és akkor már nem tisztességtelen. ámbár tartok tőle, hogy van benned egy jó adag perverzitás, ami abba az irányba húz, hogy bármi, csak tisztességtelen legyen..., szülj néhány gyereket, nem fogsz unatkozni.
2010. nov. 15. 20:40
 17/22 A kérdező kommentje:
már írtam mire gondoltam. Aki meg azért születne valakivel, hogy az ne unatkozzon az ássa el magát. egy gyerek nem hobbiállat. persze pasi vagy:S
2010. nov. 15. 22:27
 18/22 anonim ***** válasza:

vidd el magaddal bulizni a kis naiv lelket :)

vagy menj el bulizni megbízható haverokkal, akik vigyáznak rád hogy részegen se tegyél semmi megbocsáthatatlant, ha már ő nem akar veled elmenni.

ha csak az a baj, hogy unatkozol, akkor olvass, filmezz, kezdj el tanulni valamit, ami érdekel, vagy válassz valami jóféle verekedős sportot.

2010. nov. 16. 00:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak a te válaszaidat olvastam el. Tudod, mi kell neked, szerintem? Cél.

Amit el szeretnél élni. Az a baj, hogy céltalanul lebegsz az életben és halálra unod magadat. Az, hogy mi legyen a célod, csak te döntheted el. De olyannak kell lennie, amire nagyon vágysz. Aztán pedig tegyél érte. Meglátod, el fog múlni az érzés!

(nekem ez a nyelvtanulás lett, cél ugyanis egy másik ország lett...)

2010. nov. 16. 09:06
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, azóta próbáltam kevésbé bonyolítani a dolgokat a fejemben, sokat sétálni este a városban mert imádom a hideget s a fényeket s le is nyugtatott.

Igazából itt a háztartás, munka, esti suli és most vagyok ott, hogy elmegyek átúszom a helyi tavat a hétvégén.

Vasárnap pedig meghívok pár ismerőst s egy óriáspizzával s piával ünneplünk eggyet! :)))

2010. nov. 17. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!