Felnőtt férfinak játékboltból mit?
Gondban vagyok a párom ajándékával karácsonyra, mert gyakorlatilag mindene megvan, amit szeretne, az meg legalább két vese ára lenne. :)
Viszont többször észrevettem, hogy ismerős gyerekeknél rákattan a játékokra, vagy nézegelődés céljából bekószál játékboltba. Konkrétan nem csorgatja semmire sem a nyálát, inkább játszik a kitett játékokkal. Ha esetleg jár erre hasonló gondolkodású férfi, kérem, segítsen ötlettel :) Távirányítós helikoptert már kapott, örült neki. Mondjuk azt azért kapta, mert nekem már volt és ő is szeretett volna....
Tudom, menjek óvodát rabolni...
Ne makettet! Ez sokkal jobb, és olcsóbb is:
http://www.youtube.com/watch?v=gidumziw4JE&feature=related
Nekem jobban tetszene.Makettből, amelyik jól néz ki, nagyon drága.
Nem olcsó, de a férfiak a villanyvasutat is szeretik :)
És egy repülőmodellnek én is örülnék.
24/F
Valami babrálós,logikai dolgot vegyél neki szerintem...ördöglakat...stb amivel jól elvan,és nem is olyan hűdedrága...aki a youtube-os videót küldte,azt pl nagyon jó...( elmondaná,hogy hol lehet olyat venni?előre is köszi:D)
mondjuk most az én párom -box 360 at,és egy kinectet kap hozzá,mert teljesen rá van kattanva-_-" néha olyan gyerkes tud lenni:D
Uh, nagyon köszönöm a válaszokat!
A figurák nem érdeklik, illetve a puzzle sem (hm...magamnak lehet, hogy veszek egyet :)). Azért vagyok gondban, mert saját gyerek nincs, rokonságban is kevés, így teljesen lüke vagyok a játékokhoz.
Múltkor egy ismerősnél olyan játékkal játszott az ottani kisfiúval, ami egy mini-vizicsúzdához hasonlít, csak úgy kellett összerakni, hogy a fent beleejtett golyó ki tudjon alul gurulni - tulajdonképp egy emeletes csatorna. Szerelgetni kellett, de nem sokáig - egy 6 éves kisfiúé volt :)
Olyan játékra gondoltam (csak nem volt annyi eszem, hogy a kérdéshez is beírjam), ami ebbe a kategóriába sorolható, de nem un rá 5 perc után, mert nehezebb.
A makett már szóba került egyszer, de azt meg túl piszmogósnak tartja.... Szóval valami középnehéz, barkácsolós dolog kellene. (Igen, és egy toronyóra lánccal :))
Azért nem semmi, hogy az előző hsz-t nem tudtam elküldeni, mert ki kellett "piszmogós"-ra javítanom a "p.csölős" szót az automata káromkodáskereső miatt....
Király a rendszer :)
Olyan sakkészlet ahol a figurák feles poharak.
Összerakható maketet, 3d-s pazzul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!