Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vehetnék nekik karácsonyra?

Mit vehetnék nekik karácsonyra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, de tényleg tanácstalan vagyok.

Idén nincs sok pénzem ajándékokra(ezer forint fejenként) és sajnos kézügyességem se nagyon van

Apunak,nagymamámnak,hugomnak és a páromnak szeretnék

Apu:51 éves, irodában dolgozik, mindig jön-megy.Sportrajongó

tesóm(lány) egyetemista, nagyon szereti a kézilabdát, szereti a kis plüssöket.

nagyim:77 éves. Na ő már más. Olvasni nem szeret,már nem igazán főz,nem szereti a csecsebecséket, mert, hogy porfogók.Illatszerekben csak a babát szereti.

kedvesem:szereti a focit,szereti Jack Londot, imádja a zenét.(még nem lakunk együtt)

Egyikük sem várja el tőlem, hogy drága ajándékot vegyek, sőt, hogy nem kell semmi, de mégis valamit szeretnék.

köszi a válaszokat.

2010. nov. 10. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amiket meg lehet oldani kb. 1000 Ft-ból, ha jó helyen keresgélsz (most ömlesztve fogok írni, nem külön apudnak-tesódnak stb., de hátha találsz vmit, amiből ötletet meríthetsz :D): piperecuccok (smink, testápoló, testpermet), kisebb konyhai cuccok (pl. piacon vagy ilyen kínai boltban láttam tök jó és egész hasznos cuccokat), Pólus Centerben Bp.-n van ilyen 500 Ft-os könyvesbolt (szval gondolom, máshol is lehetnek ilyen akciós könyvesboltok... és kisebb poénos dísztárgyak is vannak ott... vettem onnan már cadillaces hűtőmágnest meg fa kiskocsit öcsinek :D)... kis plüss, sál/bizsu, képkeret közös képpel (képkeretet akár te is feldíszítheted... én sem vagyok egy jó kézügyességű emberke, de ez még az én képességeimet sem haladta meg), jobb irodaszerek (toll, mappa stb.).

Egyébként, ha nagyon nincs ötleted, egy doboz finom csoki (esetleg egy üveg jó bor :D) mindig jó választás :).

2010. nov. 10. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
A tescoban most van az a keksz amit irtam tudod az a díszdobozos.Dán vajas keksz a neve.800 ft.
2010. nov. 16. 12:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2010. nov. 16. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!