Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha a férjem...

Mit lehet tenni, ha a férjem volt szeretője bosszúból ellopott képet az iwiwemről, és feltöltötte a saját képeihez" szerelmem" aláírással, ill. a maga profilképéhez?

Figyelt kérdés

Az a jó módszer,ha nem veszek tudomást róla, vagy töröljem magam az oldalról,

Meg lehet ezt tenni jogilag, hogy az illető tudta nélkül tesznek fel ilyen képet.

A férjem engem és a családját választotta. Ebbe a kis nő nem tud beletörődni. Először a myvipen hirdette,hogy szereti a férjem,meg fantasztikus pillanatokat töltöttek együtt( miután már régen szakítottak,és itthon él velünk...Onnan már töröltem magam,hogy ne idegesítsen. most kezdi az iwiwen...

Mit tegyek???SOS!

2010. nov. 10. 17:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsó,lehet hogy neked van igazad, de már összevesztünk,emiatt is, meg amiatt is,hogy többet ivott a kelleténél...

Viszon MÁR NEMCSAK KÉPET LOPOTT! A FÉRJEM NEVÉBEN BERGISZTRÁLT AZ IWIWreA TUDTA NÉLKÜL ÉSMÉG POFÁTLANUL BEJELÖLT ISMERŐSKÉNT:Szétdurran az agyam mit tegyek? SOS!!!

2010. nov. 10. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy ilyet kérdezek!

De biztos, hogy nem hitegeti a csajt még suttyomba, és bátorítja ezzel a nőt arra, hogy továbbra is konkurenciát lásson benned?!

Mondjuk ez nem felmentés a nőnek, elég primitívnek tartom az ilyen embereket.

2010. nov. 10. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Tök higgadtan irj neki a férjed nevében, hogy ez, amit csinál, visszaélés a személyes adataival, úgyhogy ez a hivatalos figyelmeztetés és ha nem hagyja abba, akkor feljelentitek a rendőrségen. 2 napja van, hogy leszedje a képet.

Az iwiw-en más nevében regisztrálni szintén az iwiw szabályzatával ellentétes, őt egyszerűen jelentsétek és törölni fogják.

Egyébként a többieknek nincs igaza, a fényképed személyes adat, védett adat, az engedélyed nélkül nem használhatja fel senki.

Úgyhogy nyugodtan, higgadtan, kultúráltan és ha nem reagál, akkor TÉNYLEG elmenni a rendőrségre, mert akor abbahagyja.

De ha ehhez nincs kedvetek, akkor egyébként az se rossz ötlet, hogy a csaj képét kitenni nálatok és hozzáirni, hogy ez egy őrült zaklató, aki sajnos nem tudja elfogadni, hogy nem kell akutyának se. Vagy valami hasonló, de mindenképp NAGYON ciki dolgot irni, hogy elmenjen a kedve. ÉS minden lépésére igy reagálni. Az ő nevével új iwiw profilt létrehozni, csups ciki dolgot irni bele, stb.

Csak ez olyan buta dolog, nem elegáns, ezért inkább a jogi utat választanám.

2010. nov. 11. 07:08
 14/14 anonim ***** válasza:
62%

Nekem csak egy kérdésem van:

Ha szeretőt tartott a ringyó férjed, miért nem dobtad ki úgy hogy a tökei morzsolódtak volna az aszfalton?

Minek élsz ilyennel együtt????

A férjed mit szól hozzá? Neki gondolom tetszik..

Két dolgot tehetsz:

-jelented hogy töröljék a csajt

-vagy az ő képével és nevével regisztrálsz és kiírod hogy egy aberrált nőstény vagyok, aki beteges és más férjével dicsekszik...stb.

Én a te helyedben már réges-rég kidobtam volna a férjedet!

Vagy talán ennyire gazdag?

26.L

2010. nov. 11. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!