Milyen helyre vágytok most legjobban?
Figyelt kérdés
Ki hol lenne most legszivesebben, és miért?! :)2010. nov. 10. 15:13
1/33 anonim válasza:
Mondjuk Londonban mert már nagyon régta az a vágyam h oda eljussak....De most elég lenne a világ vége vagy 1 lakatlan sziget is ahol egyedül lehetek 1 kicsit:)
2/33 A kérdező kommentje:
miért akarsz egyedül lenni ? :D
2010. nov. 10. 15:22
3/33 anonim válasza:
Az új lakásomban végre, ahová kb. egy hónap múlva költözhetek. Most "átmeneti szálláson" vagyok.
4/33 anonim válasza:
Valahova, ahol süt a nap és jó idő van. Itt nálunk most zuhog az eső és nagyon nem szeretem az ilyen időjárást. Valami szép pálmafás tengerparton el tudnám képzelni magam :)
5/33 anonim válasza:
Vagy a jövőbeli saját lakásom (mert jó lenne már ott tartani), vagy Finnország (mert imádom, és nagyon szeretnék eljutni oda).
6/33 anonim válasza:
én Indiába szeretnék lenni, hogy találkozhassak vele :D
7/33 anonim válasza:
Mivel én Angliában élek,így valami meleg,száraz helyre vágynék,ahol nem esik az eső,ahol nem fúj a szél,ahol meleg van..Mondjuk szívesen elmennék én is Indiába,vagy Ausztráliába...(de csak pihenni)
8/33 anonim válasza:
Akár itt Magyarországon is jó lenne:
Egy szép rönkházban egy többhektáros fenyőerdő (magánbirtok) közepén, egy kis tavacska partján. Kettesben a csajommal és a két kutyánkkal.
Miért? Mert a természetközeliség régi vágyam. Ráuntam a sok torzsalkodásra a többgenerációs családban, ráuntam a közös családi vállalkozásra, az idegbeteg sógoromra, nem szeretem, hogy olyan helyen lakom, ahol vannak szomszédok, stb.
Nem vagyok embergyűlölő, szívesen járok emberek közé, szívesen találkozom velük, de csak önszántamból.
9/33 anonim válasza:
Angelina Jolie mellet a forgatáson,mert egy Imádni való Nő!
10/33 anonim válasza:
Otthon, a nappaliban, kellemes melegben, egy csésze teával, sütőtökkel a sütőben, a párommal.
De sajnos erre néhány órát még várnom kell.
Dolgozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!