Mennyire szereted ha párod testvére, annak családja sokat van nálatok?
Én örülnék neki, ha így lenne :(
Mi most a húgomékkal lakunk együtt, igaz, hogy félig-meddig albérletben.
Van még egy tesóm, ő nem lakik velünk, de gyakran találkozunk.
Arra neveltek minket kiskorunktól kezdve, hogy szeressük és segítsük egymást, és ez úgy tűnik, sikerült is.
A páromnak is van két testvére, hát nekem elég furcsa, ahogy ők vannak. Pl. az egyik testvér is keresett albérletet, mielőtt a húgomék ideköltöztek, de a párom nem akart a testvérével lakni.
Alig találkoznak, csak 2-3 havonta, pedig mind Budapesten élünk, lenne rá lehetőségünk.
Én a párom elég magányosnak látom, hiába vagyok itt én neki, az azért nem ugyanaz. Sokkal jobban örülnék, ha ő is szorosabb kapcsolatban lenne a testvéreivel, szívesen látnám őket.
Egy éve élünk a jelenlegi lakásunkban és eddig egyszer sem látogattak meg minket :(
ha minden nap jönnének, nem biztos hogy örülnél te is neki.
meg persze ha beleszólnának mindenbe,
én szeretem ha jönnek de ha bele szólnának nem engedném:)
mi is a párom házában lakunk....eddig nem szóltak bele semmibe
Én is és testvérem is úgy lettünk nevelve, hogy egymásra mindíg számíthassunk. Így nagyon szetem ha nálunk vannak. Hála az égnek barátnőjével is megszerettük egymást. Elfogadtuk olyannak egymást amilyen. Pedig eleinte sokat bosszankodtam miatta.
Fel kellene már fogni, hogy ha valakinek párja lesz, attól még a családja az családja marad, az anyja akkoris az anyja lesz, a testvére akkor is a testvére lesz. Annyira elítélem a "neki már új családja van". Dehogy van új családja, csak bővült a család, átcserélődnek/megváltoznak a szerepek.
Miért van az, hogy általában egy kapcsolatban a nőnek van probémája a párja családjával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!