Nem furcsa, ha egy kapcsolatban a nő az idősebb? Működhet így is? (2-3 évvel)
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 09:08
11/16 anonim válasza:
A férjem 45, én 48 vagyok. Eeinte zavart, de már 10 éve együtt vagyunk, és ez a korkülömbég teljesen eltörpült közöttünk. A lényeg a szeretet és az összetartozás. Emiatt ne aggódj.
12/16 anonim válasza:
nem furcsa.Én vagyok 23 , a párom 22.( 5 éve együtt) De ő inkább 30 nak néz ki.
23/N
13/16 A kérdező kommentje:
Kinézetre nincs gond, bár ő is fiatalnak néz ki, meg én is. Köszi a sok pozitív választ:)
2010. nov. 9. 09:39
14/16 anonim válasza:
2-3 év?? Már miért lenne fura? Komolyan nem értem. Én 25 leszek (nő), párom 22. Olyan boldogok vagyunk együtt mint még soha senkivel és tökéletes az összhang!
Esküszöm, nem is értem a kérdést.
15/16 anonim válasza:
16-20 éves korom között jártam tőlem 1-2 évvel fiatalbbal és ott már alapból lűtszott h éretlenek egy komoly kapcsolathoz, szóval nem volt valami jó kapcsolat, most megint egy 2 évvel fiatalab fiúval járok(ő 24,én 26) és semmi extra különbség, csak max annyi h. én már nagyon szeretnék a korom miatt gyereket ő még várna 1-2évet(de csak mert még 2 éve sincs h. járunk,de ha régebb óta járnánk,akkor már ebbe is bele menne.
16/16 anonim válasza:
a fiam 18 éves,a barátnője 21....abszolut nem látszik rajtuk,nagyon boldogok,már több mint egy éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!