Miért nem jó a páromnak semmi sem? Más is volt ilyen cipőben?
6 órát dolgozom naponta. Hazajövök, rendet teszek és összeütök valami vacsorát.
Párom 8 órát dolgozik, hazajön, eszik és leül a tévé elé.
Ha megkérem hogy segítsen (pl. függönyt leszedni hogy ki tudjam mosni, vagy vigye le a szemetet), hisztizik hogy egész nap itthon vagyok, nem csinálok semmit.
Néha már sírva fakadok, annyira meg tud bántani, szerinte 6 óra munka az semmi, csinálhatnék több házimunkát is.
Sajnos az van, amit otthonról hozott. Gondolom szertinte a házimunka nem férfinak való, mert az ő apja sem csinálta. Az én férjem is mindig mondja, hogy az ő apja ezt se, meg azt se csinálta.
Én úgy szoktam trükközni, hogy válsztási lehetőséget adok, pl tisztába teszed a gyereket, vagy kiviszed a szemetet?, Vagy ablakot pucolni, vagy porszívózni szeretnél?
ne haragudj de a párod ilyen mentalitású, de ezt te úgyis jobban tudod, nem értem miért csodálkozol?! alapvetően az lehet a probléma, hogy ezt látta otthon, így neki természetes, hogy a nő csinál mindent. elkényeztette anyuka, mert ő volt anyuka pici fia. így sem főzni, mosni vasalni nem tud.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!