Fura helyzet, hogy oldanád meg? Mit mondanál?
Figyelt kérdés
Van egy barátom (ellenkező nemű), akinek nincs autója, viszont régóta nyúz, h vigyük el őket a párjával kirándulni, mert máshogy nem tudnak eljutni azokra a helyekre. Viszont én urán érezném magam 4-esben, mert a párja se valaem, se az én párommal nem találja a hangot - kellemetlen csend van általában, nincs közös témánk, valamint a párom kicsit fúj a barátomra, mert régen tetszettem neki. Ebben ahangulatban nekem nincs kedvem kirándulni velük - társasággal már mentünk együtt, akkor is mi vittük őket. Múlt héten kirándulni voltunk a párommal, meséltem a barátomnak, mire megsértődött és azóta fagyos köztünk a levegő. Neki semmi se számít, csak hogy eljusson abba a r.hadt erdőbe??2010. nov. 8. 14:45
11/12 A kérdező kommentje:
Már párszor elvittem őt (egyedül) és még mindig jön vele. Sajnos nem segít, ha "elgyengülünk" egyszer.. :S
2010. nov. 8. 16:39
12/12 anonim válasza:
Talán kicsit durván fog hangzani, de: lehet, hogy te barátodnak tartod őt, de neki te nem a barátja vagy, hanem a fejőstehene. Ha igazi barát lenne, nem akarna kellemetlen helyzetbe hozni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!